Đukanović i Krivokapić
Printscreen
Đukanović i Krivokapić

Printscreen

Đukanović i Krivokapić, Foto: Printscreen

Medojević je vrsni advokat, pre toga je bio sudija dugu niz godina, a važi za nepotkupljivog borca proriv korupcije i kriminala. On je bio sudija krivičar i istražni sudija koji je rukovodio najsloženijim radnjama u pravosuđu uključujući i izdavanje naredbi.

Nišavić je nedavno izabrana na ovu funkciju, kako bi iskontrolisala i usmerila postupak izbora direktora policije u pravcu kako žele pojedini crnogorski tajkuni i sa njima spregnuti pripadnici bivšeg režima. Jasna je poruka dela Vlade bliskog koncernu Vijesti koji kontroliše i Upravu za kadrove, a ne želi da Medojević postane direktor policije, tako što će ga suprotno zakonu eliminisati iz trke za tu važnu funkciju.

Iako su građani Crne Gore s pravom očekivali otklon od politike DPS-a i ovaj slučaj dokazuje da se malo toga promenilo i da neće doći do korenitih promena u sektoru bezbednosti.

Sada ostaje pitanje kako će premijer Krivokapić objasniti ovakve postupke i zloupotrebe koje se organizuju u njegovom kabinetu.

Predsednik Nove srpske demokratije i lider DF-a Andrija Mandić poručio je da u Skupštini samo jedan kandidat može dobiti podršku parlamentarne većine, misleći na advokata Dražena Medojevića.

Uprava za kadrove je u trci za direktora policije ostavila Dragana Radonjića, Dragana Klikovca, Zorana Brđanina, Zorana Braunovića, Dražena Vukovića, Milana Delića, Dragana Arsovića, Sinišu Kovačevića i Voja Lakovića.

Kako Alo saznaje od izvora u Crnoj Gori očigledno je na delu velika prevara građana Crne Gore koji su glasali za promene.

- Lazović, Krivokapić i Abazović se spremaju da izaberu pogodnog direktora policije koji ne bi dirao kadrove Mila Đukanovića. Istovremeno, sprečava se izbor ljudi koji bi krenuli u obračun sa mafijom i bivšim režimom - navodi naš izvor.

BONUS VIDEO Snimak predsednika Vučića postao hit u Kini

*

Pročitajte i:

Komentari (3)

beba

10.02.2021 10:38

Stvarno su bednici

Breeee

10.02.2021 11:22

@beba - Kakvo pravo da komentariše Crnogorce ima jedan/ jedna Rajetin i Nemrčipuška?

Seja

11.02.2021 17:59

@beba - To je laz, oni se moraju dogovarat jer je on jos uvijek predsjednik, to pisete ispred izbora u Niksicu. Izaci ce narod na izbore i to u jos vecem broju. Mandic i Knezevic, spustite malo loptu samo takvim ponasanjem vi ste narod razocarali, nista vam se ne svidja.