"NIJE OVO SRPSKO LEGLO NO JUNAČKI MONTENEGRO" Crnogorski nacionalisti divljaju na Cetinju, opasno prete vernicima SPC (VIDEO)

Najavljene litije kojim vernici širom Crne Gore danima iskazuju svoj odnos prema Zakonu o slobodi veroispovesti neće biti sutra na Cetinju iz bezbednosnih razloga

Cetinje
Cetinje, Foto: Youtube/Printscree/CdM

Najavljene litije kojim vernici širom Crne Gore danima iskazuju svoj odnos prema Zakonu o slobodi veroispovesti neće biti sutra na Cetinju iz bezbednosnih razloga.

Uprkos tome crnogorski nacionalisti omotani crnogorskim zastavama sabrali su se na Cetinju gde su pevali "Nije ovo srpsko leglo već junački Montenegro", uz podignuta dva prsta.

Kao odgovor na najavljenu litiju crnogorskom prestonicom nacionalisti su poručili da „vuku u jagnjećoj koži“ ne daju da se šetnjom po prestonici pere za svakoji krvavih i grešnih 30 godina „diljem njihovom krivicom umorene Jugoslavije tokom kojih je ovaj grad bio što je morao biti i što mu je tradicija i istorija nalagala da bude i jeste.“

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Bane
  22/01/2020 - 15:37
  Junački montenegro? junaci se poturali Turcima Italijanima, ustašama, danas šiptarima, sutra ko zna kome... Niko ih nije j..o što je hteo, već što su sami tražili.
 • Korisnik: Rale
  22/01/2020 - 14:55
  Vazno je novokomponovani Milogorci da ste obavestili NATO.KEWER
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi