Budva
Shutterstock
Budva

Shutterstock

Budva, Foto: Shutterstock

On je to rekao gostujući na televiziji "Vijesti" i dodao da još nije velik broj pristiglih turista, da je interesovanje izraženo, ali da postoje ograničavajuće okolnosti koje izaziva korona virus.

Prema njegovim rečima, očekuje se uspostavljanje avio-saobraćaja i dodao da će to biti, prema najavama, 19. avgusta.

Treba li Srbi da bojkotuju odlazak na more u Crnu Goru?

 

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) je u petak donelo nove uslove za prelazak granice za građane Sjedinjenih Američkih Država, Kosova, Albanije, Srbije, BiH i Severne Makedonije, kao i državljane Crne Gore koji su boravili u tim državama.

Odlučeno je da, ako žele da uđu u Crnu Goru, državljani tih zemalja moraju da imaju ili negativan rezultat PCR testa, ili pozitivan rezultat antitela na novi korona virus klase IgG dobijen ELISA serološkim testom.

Komentari (4)

More mars

17.08.2020 09:30

Pokazali ste se pa uzivajte sami

da se od muke nasmejem

17.08.2020 12:23

@More mars - Srbin je jedino bice na svetu, koje u politici VAPI za LJUBAVLJU. Naravno da su otvorili zbog svoje koristi. Sta je tu pogresno?

izvini

17.08.2020 17:15

@More mars - Moj godisnji odmor nema nacionalnost.

Goran

18.08.2020 08:23

Strašno , je biti bestidan , jadan, ništavan pa bezglavo pohrliti negde gde te v3ćinski ne vole ,ne žele, preziru i sami kažu da su otvorili granicu jer im trebamo.E makar nikada ne video more neću ići ni u tu primitivnu zemlju, prljavog mora i plaža , neljubaznog i neobrazovanog naroda.A VI ŠTO HRLITE VEROVATNO ĆE TE REĆI KAO VAŠ PRESEDNIK "PA ŠTA"