MILO PRIZNAO Crnogorska nacija ne postoji! (VIDEO)

Nesvesno je priznao da je sve, u suštini što radi, zapavo nekakav projekat.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA

Izjavivši da je Crnoj Gori potrebno da formira svoju crkvu kako bi zaokružila svoj nacionalni i duhovni identitet, Milo Đukanović je zapravo priznao da je sve što radi bestidni projekat najgoreg konvertitstva koje nije do kraja završeno i da zapravo crnogorska nacija još uvek ne postoji, ocenio je poslanik i funkcioner SNS Vladimir Đukanović.

- Potopuno je neverovatno u 21. veku da imamo sitauciju da država stvara crkvu, pritom, veoma je zanimljivo da jedna krajnje ateistička vlast kao što je vlast Mila Đukanovića, vlast poptunih bezbožnika koji o crkvi imaju jako loše mišljenje, da oni stvaraju crkvu - rekao je Vladimir Đukanović.

On je istakao da u toj, kako kaže, suludoj izjavi Mikla Đukanovića ima i neke sreće, jer je ipak nesvesno priznao da je sve, u suštini što radi, zapavo nekakav projekat i da nema formairanu naciju i nacionalni identitet, te da mu je potrebno da veštački sebi stvara crkvu da bi stvorio nacionalni identitet.

- Milo Đukanović je time, zapravo, pokazao svu bestidnost svojih postupaka, ali je i pozvao Srbe da se brane od nasilnog nametanja konvertitstva - istakao je on.

Podsetimo, predsednik Crne Gore je kazao da Crnoj Gori treba pravoslavna crkva, koja će objediniti i Srbe i Crnogorce, da bi kako je rekao, sačuvala svoj identitet.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi