Karabinjeri
Profimedia
Karabinjeri

Profimedia

Karabinjeri, Foto: Profimedia

H. A. je uhapšen u nedelju u italijanskoj provinciji Kazeta na osnovu pritvorskog naloga zbog počinjenih brojnih imovinskih zločina. Kako navode italijanski mediji on je uspešno izbegavao policajce tako što je koristio na desetine lažnih identiteta!

MIgranti

screenshoot/Facebook

Naime, kada god bi ga zaustavila policija, H. A. se predstavljao drugim imenom i falsifikovanim ličnim dokumentima, prenose crnogorski mediji pozivajući se na Dnevne novine.

- Svaki put kada bi ga policija zaustavila zbog provere on je dao razločite podatke. Policajcima zato on nije bio onaj koga traže, pa nije bilo razloga da ga zadrže. I tako je više puta uspeo da se izvuče na istu priču. Na kraju je došao do toga da ima čak 41 lažni identitet, međutim poslednju proveru identiteta nije uspeo da pronđe - navode italijanski mediji.

PROČITAJ JOŠ:

Kako se navodi, H. A. je inače više puta osuđivan i koji ima prebivalište u Kazeti. Dolijao je 2. juna, nakon što je prilikom provere identiteta utvrđeno da ima lažna dokumenta.

Kako se navodi, nakon utvrdjivanja pravog identiteta i saslušanja on je poslat u zatvor Santa Marija Kapua Vetere, u pokrajini Kazerta.