Policija
Alo!/ Dejan Briza
Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Banjalučkoj policiji prijavljeno je da je nepoznata žena pokušala da ubedi devojčicu da uđe u njen automobil, mameći je raznim slatkišima.

PROČITAJ JOŠ:

"Policijski službenici primili su prijavu S.T. iz Banjaluke da je nepoznata žena pokušala da ubedi njenu maloletnu ćerku koja je sama stajala na autobuskoj stanici, da uđe u vozilo nudeći joj slatkiše. Devojčica je pobegla, a nepoznata žena se udaljila u pravcu grada", saopšteno je iz policije.

Prema prijavi, pored devojčice se zaustavio crni "BMW" za zatamnjenim staklima.

Zemljotres pogodio Beograd!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 30.08.2019. 15:10 - 30.08.2019. 15:59 Građani uznemireni Zemljotres, Foto: Printscreen Tačno u 15h osetio se zemljotres u Beogradu i okolini. Zemljotres jačine 4,7 stepeni pogodio je danas šire područje Tuzle, osetio se u Sarajevu, a, kako je saopšteno, podrhtavanje tla osetilo se i u Hrvatskoj i Srbiji, prenosi Klix.

"Iz vozila se mlađa žena crne kose obratila devojčici da dođe do nje i rekla joj: „Dođi, teta ima svakakvih slatkiša za tebe“. Devojčica se uplašila i pobegla, ali iz straha nije uspela da zapamti registraciju", istakla je majka koja je ceo slučaj.

BONUS VIDEO: