Milo Đukanović
Alo!/Marko Metlaš
Milo Đukanović

Alo!/Marko Metlaš

Milo Đukanović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Desetine hiljada građana Podgorice okupilo se u subotu uveče na centralnim gradskim ulicama kako bi poručilo predsedniku Đukanoviću da ima rok od 15 dana da ode ili će cela zemlja biti paralizovana. Osim Milove ostavke građani su tražili da sa funkcije ode i premijer Duško Marković, kao i čelni ljudi tužilaštva.

Pročitajte još:

- Ako to ne učinite 16. marta okupićemo se opet i nećemo se razići dok ne odete sa vlasti – poručio je Miloš Krivokapić, jedan od vođa protesta “Odupri se 97.000” nazvanom tako po iznosu novca u koverti koju je Duško Knežević dao visokom funkcioneru DPS Slavoljubu Stijepoviću za finasiranje parlamentarnih izbora 2016., i to navodno po Milovom nalogu.

Knežević je tada izjavio da je to samo deo novca od nekoliko miliona evra koje je dao za finansiranje Milove partije u poslednjih 20 godina.

Preporučujemo i ovo:

- Imam snimak na kom Đukanović uzima novac i objaviću ga kada za to dođe vreme – rekao je Knežević iz Londona, gde se nalazi od izbijanja afere “Atlas”.

Knežević, naime, otkad je pobegao u London zbog Interpolove poternice koju je Crna Gora raspisala za njim, svakodnevno iznosi teške optužbe na račun predsednika Đukanovića. On, naime, tvrdi da se nijedan veliki posao u Crnoj Gori ne može započeti bez odgovarajućeg mita ljudima iz crnogorskog državnog vrha. Đukanović je ranije negirao sve Kneževićeve optužbe.

 

Komentari (1)

miroslav moric

04.03.2019 00:55

rusi ovo vam je zadnja sansa