BRUKA I SRAMOTA Uhapšeno 15 bahatih Crnogoraca! Maltretirali stjuardese i pušili u avionu

Nečuvena bruka crnogorskih pomoraca koji su posle zatočeništva od oko 75 dana na brodovima kompanije ''Royal Caribien'' u četvrtak oko 20 sati poleteli sa aerodroma u Bridžtaunu ka Podgorici

Stjuardesa
Stjuardesa, Foto: Shutterstock

Bruka 

Nečuvena bruka crnogorskih pomoraca koji su posle zatočeništva od oko 75 dana na brodovima kompanije ''Royal Caribien'' u četvrtak oko 20 sati poleteli sa aerodroma u Bridžtaunu ka Podgorici, u koju su doleteli jutros posle sedam sati.

Zbog maltretiranja posade aviona, pušenja i drugih ''cirkusa'' koje su priređivali tokom leta ka domovini, odmah posle sletanja na aerodrom u Podgorici, njih oko 15 uhapšeno je u avionu!

-Ušla je policija. Stjuardesa koja je bila izgrebana po vratu, vodila je policajca od sedišta do sedišta i pokazivala na ljude sa kojima je imala problema tokom leta. Nažalost, radilo se o državljanima Crne Gore, ispričao je za Novosti jedan pomorac koji posle ''ropstva'' zbog korone, ni sat vremena od sletanja nije mogao da zbog hapšenja izađe iz aviona.

-Svi su mirno izašli, kaže ovaj čovek, objašnjavajući da je u avionu u kome su bila 143 pomorca iz Crne Gore i njih 177 iz Srbje, Albanije, Bih i Hravtske, bilo dosta nepristojnog ponašanja.

-Pušilo se u toaletu, palili su se senzori, posada je upozoravala kolege...Malo-malo pa su nastajale prepirke. U jednom trenutku nastala je gužva u avionu. Ne znam šta se tačno desilo, kaže pomorac kome se ovaj ukrcaj na brod pretovorio u pravu noćnu moru.

-Posebno povratak, koji je bio ''šlag'' na tortu...

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  29/05/2020 - 23:33
  Ma ove Crnogorske prodane duse vise da ne vidim.to treba sve u maj---u.
 • Korisnik: Bane
  29/05/2020 - 11:21
  Šta očekivati od milogorske pogani?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi