"VI KAO DA ŽIVITE NA MARSU!" Konačno otkriveno zašto je korona preskočila Crnu Goru, Milan Knežević održao jedan od najboljih govora ikada! (VIDEO)

Poslanik Demokratskog fronta, Milan Knežević, objasnio je danas kako je Crna Gora uspela da se spasi koronavirusa. Njegovo izlaganje otkrilo je pravo stanje u Crnoj Gori.

Milan Knežević
Milan Knežević, Foto: screenshoot/Youtube

- Ja ne znam gospodine Simoviću da li vi i ja živimo u istoj državi. Slušajući vas i poslanike DPS-a, ja imam osećaj da vi živite na Marsu, a da mi svi ostali živimo u nekakvoj državi koja se zove Crna Gora, i koja ima realne probleme, i koja će teško izaći iz ekonomske pandemije.

A zašto je korona poslednja došla gospodine Simoviću u Crnu Goru? Zato što niste imali testova. Zato što ste bili potpuno nespremni za njen dolazak. I da vam se pojavila na sednici Vlade Crne Gore vi ne je biste prepoznali. Mogla se sa svima vama rukovati.

Nemojte sad da nam govorite o vašim preventivnim merama.

A zašto je prva otišla? Zato što ste vi sami procenili da će to biti nekakva vrsta evropskog i svetskog imidža, proglašavajući Crnu Goru za korona-fri. Mene to podseća na one restorane gde piše "free wi-fi" da bi se privukli tursti, a kad uđete ništa.

Objasniću vam i zašto.

Vi ste napravili spisak država u koje je dozvoljeno građanima Crne Gore da putuju, jer ste ih proglasili za države koje su epidemiološki stabilne. Među njima su i Nemačka i Hrvatska.

Dan posle toga Nemačka je saopštila svojim građanima da ni slučajno ne idu u Crnu Goru jer tamo korona igra crnogorsko, iako mi to ne želimo da priznamo.

A evo da vam uhvatim muštuluk, vaša Hrvatska je donela spisak od 12 država sa kojima će otvoriti granice od 1. juna - Nema Crne Gore na spisku.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sara
  30/05/2020 - 10:20
  Jasno kao dan i da nisam pročitala tekst znala sam odgovor!!. To su uradile dve iskompleksirane zenlje, C. Gora i Hrvatska!!!.
 • Korisnik: Ogi
  29/05/2020 - 19:21
  Dao ti Bog zdravlje I snagJu da istrajes u odbrani Srpstva. Ziveo Knezevicu!
  • Cvrle @Ogi
   30/05/2020 - 15:50
   Ogi, svaka ti tačna. Daće Bog da Milo ode na jesen, da prava Crna Gora progleda i vidi kakvu je korumpiranu i kriminalnu vlast imala do sada.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi