OTKRIVENA VELIKA LAŽ Crnogorci raskrinkani, sve se saznalo. Hrvati objavili podatke

Ranije danas Europska Unija je zbog pogoršanja epidemiološke situacije skinula Crnu Goru i Srbiju sa spiska zemalja iz kojih se može putovati u EU bez ograničenja

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: Tanjug

Nakon što je crnogorski Institut za javno zdravlje objavio rezultate dve hiljade testova koji su ranije zbog manjeg kapaciteta laboratorija u Crnoj Gori poslati na analizu u Nemačku, Crna Gora je postala zemlja s najviše aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom u regiji.

Naime, rezultati su pokazali da je 475 od dve hiljade testova analiziranih u Nemačkoj pozitivno na koronavirus, a kada se njima doda 66 pozitivnih slučajeva potvrđenih u poslednja 24 sata u crnogorskim laboratorijima dobije se ukupno 1453 aktivna slučaja ili 231 aktivni slučaj na 100 hiljada stanovnika.

Crnogorski mediji prenose da je u Severnoj Makedoniji aktivno 167 slučajeva na 100 hiljada stanovnika, u BiH 109, Albaniji 52, Hrvatskoj 28 i Sloveniji 13. U Srbiji je 66 aktivno obolelih na 100 hiljada stanovnika, ali ta zemlja ustvari računa broj hospitalizovanih pacijenata obolelih od koronavirusa, piše Index.hr.

Još jedna podla laž crnogorskih zvaničnika, koji se trude da sakriju prave podatke koji su u vezi sa korona virusom.

Ranije danas Europska Unija je zbog pogoršanja epidemiološke situacije skinula Crnu Goru i Srbiju sa spiska zemalja iz kojih se može putovati u EU bez ograničenja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi