Momir Bulatović
Alo!/Masanori Jošida
Momir Bulatović

Alo!/Masanori Jošida

Momir Bulatović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pre dva dana, iznenada u svojoj Crnoj Gori, u Kučima, preminuo je bivši predsednik Crne Gore u dva mandata i premijer Savezne Republike Jugoslavije, Momir Bulatović.

Zvanična Crna Gora svom prvom izabranom predsedniku nije udostojila ni komemorativnu sednicu.

Momir Bulatović

printscreen

 

Danas sa početkom u 8 časova, biće održana u Srpskoj kući u Podgorici, u organizaciji onih, koji su ostali verni ideji, tradicionalnoj i poštenoj Crnoj Gori, koja je iznedrila Momira Bulatovića, a on bio jedan od najboljih njenih sinova.

Kao i mnogo puta do sada, opet je pala Crna Gora na ispitu ljudskosti, poštovanja, i samopoštovanja, navodi portal in4s.

Pročitajte još:

 

Portal navodi i da Crna Gora kao "moderna", "napredna", lider u regionu, ne sme zbog sujete jednog čoveka, nekadašnjeg najboljeg prijatelja Momira Bulatovića, da svog predsednika u dva mandata isprati na večni počinak onako kako je zaslužio, onako kako je jedino bilo normalno i očekivano u civilizovanim državama.

Milo Đukanović, Momir Bulatović

Alo!

 

Daje se kaže:

I od mrtvog Momira, zaziraće šef režima, treba priznati poraz i izdaju koja je odredila sudbinu jedne male države i njenog diktatora. A režimski mediji su informaciju o njegovoj smrti, preneli tek kao obaveštenje o smrti čoveka koji je osam godina bio predsednik Crne Gore.

Ovo je još jedan tužni dokaz da Crna Gora nema nijedan element države i još jedna potvrda posrnuća, da aktuelni režim, neuvažavajući sopstvene velikane i časne oponente iskazuje još jednom nepoštovanje sopstvenog naroda koji je u jednom periodu crnogorske istorije čista srca podržavao lik i delo Momira Bulatovića.

Ali, kako je davno rečeno: Ko ne poštuje sopstvenu prošlost nema se čemu nadati u budućnosti. Sahrana bivšeg predsednika Crne Gore je danas u 15 časova u njegovom rodnom selu Raće u Kučima.

Momir Bulatović

Alo!/Masanori Jošida