Zdravko Krivokapić
Tanjug/Zoran Mirković
Zdravko Krivokapić

Tanjug/Zoran Mirković

Zdravko Krivokapić, Foto: Tanjug/Zoran Mirković

ANKETA: Da li je došao kraj vladavine Mila Đukanovića?

 

Pobeda čista kao suza

- Nerede prave oni kojima to odgovara. I predsednik i premijer tokom predizborne kampanje poručivali su ljudima da treba da se sele. Govor mržnje nije potreban u ovom trenutku. Ruka pomirenja je pružena svima. To ne odgovara samo jednoj strani, koja sada pokušava Udbom da dođe do poboljšanja rezultata, što je nemoguće. Naša pobeda je čista kao suza - istakao je Krivokapić.

Preporučujemo i:

I lider koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić poručio je povodom incidenata na ulicama da su građani u obavezi da obezbede mir u zemlji.

Sačuvajmo mir

- Ako sačuvamo mir, možemo imati sve, ako izgubimo mir, ne treba nam ništa. Mir i dostojanstvo, mudra i hladna glava su nešto što je svima u Crnoj Gori najpotrebnije u ovom trenutku - rekao je Bečić.

Uprkos pozivima na ublaženu retoriku, otrovne strelice su nastavile da dolaze, i to od nosioca liste DPS u Andrijevici i predsednika opštine Srđana Mašovića, koji je za loše rezultate optužio crkvu. DPS je inače u toj opštini posle devet godina izgubio vlast, a Mašović je poručio da se povlači iz politike.

Aleksandar Radić

Moguće povlačenje priznanja Kosova

Vojni analitičar Aleksandar Radić kaže da bi bilo veliko iznenađenje ako nove vlasti ne bi pokrenule pitanje povlačenja priznavanja nezavisnosti Kosova:

Izbori u Crnoj Gori

AP/Tanjug

Izbori u Crnoj Gori, Foto: AP/Tanjug

DPS u panici

Milo izvodi svoje na ulicu

- Organizatori su određene patriotske organizacije koje ni na koji način nisu povezane s našom partijom - izjavio je Miloš Nikolić, portparol DPS.

Pročitajte još: