DELUJE IZ DRUGOG PLANA, ALI JE MOĆNIJI NEGO ŠTO MISLIMO Ovo je čovek koji će naslediti Mila Đukanovića na čelu Crne Gore

Gledaoci Ćirilice imali su prilike večeras da, po prvi put, čuju ime čoveka koji će naslediti Mila Đukanovića na čelu Crne Gore.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA

Gost emisije Ćirilica popularnog voditelja Milomira Marića bio je, između ostalih, i Srđa Trifković, srpski i američki publicista, političar, istoričar i geopolitički analitičar.

Trifković je izneo svoje viđenje situacije u Crnoj Gori i istakao da se već nazire kraj vladavine predsednika te zemlje Mila Đukanovića.

Na konstataciju voditelja Milomira Marića da Milo ima veću podršku u NATO-u nego u EU povodom spornog Zakona o slobodi veroispovesti, Trifković je izrekao ime čoveka koji stoji iza Mila Đukanovića, a koji će ga i naslediti.

Srđa Trifković
Srđa Trifković, Foto: screenshoot/Youtube

- Nema izgleda da bilo kome, pa ni Amerikancima odgovara večna vladavina Mila Đukanovića. Duško Marković sadašnji premijer je mnogo ozbiljniji igrač, a naročito u evroatlantskim strukturama. Milo Đukanović je već previše kompromitovan i samo je pitanje trenutka kada će biti pušten. Sa druge strane, Duško Marković se mnogo bolje kotira među zapadnim strukturama moći. On ima najbolje izglede i dovoljno jak uticaj da preuzme u potpunosti vladavinu Crnom Gorom posle Mila - zaključio je Trifković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi