Momir Momo Beatović
Facebook
Momir Momo Beatović

Facebook

Momir Momo Beatović , Foto: Facebook

U porodičnoj kući u Avtovcu pored Gacka smrtno je stradao Momir Momo Beatović (63) iz ovog mesta.

Prema rečima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, policijskoj stanici Gacko, 21. novembra 2020. godine, oko 17:50 časova prijavljeno je da je izbio požar na porodičnoj kući u mestu Avtovac, Opština Gacko. Požar su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Gacko oko 18:15 časova.

- Izlaskom na lice mesta utvrđeno je da je požar izbio u sobi na spratu porodične kuće koju je koristilo lice inicijala M.B. koje je smrtno stradalo. Uviđaj na licu mesta rade pripadnici Odsjeka za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara PU Trebinje i PS Gacko, izjavila je Cvijetić.

Nema tragova nasilja

Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje kaže da su požar primetile komšije.

- U porodičnoj kući u Avtovcu u opštini Gacko, sinoć oko 18 časova, izbio je požar na spratu kuće gde živi stradali M. B. (1957), koji su primetile komšije i obavestile brata koji sa porodicom živi u prizemlju. Istrčali su na sprat i uspeli da nađu stradalog na krevetu izneli ga napolje međutim nije davao znake života Pokušavali da ga povrate ali nisu uspeli. Vatrogasci su lokalizovali požar. Na terenu su izašli veštaci određene struke da urade uviđaj Urađen je spoljni pregled tela, nema tragova nasilja i najverovatnije je nastradao gušenjem - istakao je Vukanović.

Dim, kratki spoj, vatra požar

Shutterstock/wk1003mike

Foto: Shutterstock/wk1003mike

Vatra izbila kod utičnice frižidera

Prema nezvaničnim saznanjima neispravne instalacije najverovatnije su uzrok požara u kome je stradao Momir Beatović. Vatra je izbila u blizini utičnice od frižidera i dovela do kratkog spoja, a nesrećni Beatović je u tom trenutku spavao. U celoj kući je prvo nestalo struje, pa je buknuo požar.

Pročitajte:

Tagovi