Cigare u vrednosti od 50.000 evra švercovao u cepanim drvima, Siniša otkrio

Navedena roba je oduzeta, lice lišeno slobode, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog dela nedozvoljene trgovine

kamion drva ogrev
Foto: Alo.rs/V.Đ.

U četvrtak su pripadnici Policijski uprave Trebinje razotkrili nekoliko krivičnih dela iz privrednog kriminala. Naime, radi se o nedozvoljenom prometu akciznih roba i pronevere u jednoj gatačkoj banci, vrednosti oko 200.000 evra.

Naime, pripadnici ove Policijske uprave zajedno sa Policijskom stanicom Bileća na području Bileće u četvrtak u zasedi su razotkrili kamion „Mercedes“ sa 80 paketa cigareta i još polovina paketa, koje je prevozi Karlo M. iz Posušja.

Naime, kako navode Nezavisne navedene cigarete se procenjuju na vrednost od oko 100.000 maraka.

On je cigarete na kamionskoj prikolici kamuflirao cepanim drvima, na način da su u donjem delu prikolice bili paketi cigareta, a po vrhu pokrivene drvima, ali ih je policija pronašla u pretresu koji su uradili na osnovu ranije pribavljene naredbe.

- Navedena roba je oduzeta, lice lišeno slobode, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog dela nedozvoljene trgovine, istakao je na vanrednoj pres-konferenciji načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi