PRODAO ĆERKU ZA 500 EVRA! Cenkao se, pa unovčio dete! Nakon "kupovine", maloletnicu (15) odveo u Visoko, pa s njom imao s*ks!

Užas!

 

Selo
Selo, Foto: Alo!/Enis Sadiku

Podneta prijava protiv trojice Roma iz Doboja zbog "ugovaranja braka". Terete se za trgovinu i obljubu deteta mlađeg od 15 godina

Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS podnela je prijavu Republičkom tužilaštvu RS protiv trojice Roma osumnjičenih za trgovinu detetom i obljubu deteta mlađeg od 15 godina!

UBISTVO ŠIPTARA I KUMA ZATAŠKANO Položaj tela otkriva strašnu istinu za koju Srbija još nije spremna: U vikendici u Meljaku bio TREĆI ČOVEK!

Kako se saznaje, prijava je podneta protiv Alije Alića (51) iz Doboja, koji je sugrađaninu Mehmedu Bosaku (47) prodao svoju maloletnu ćerku, koja nema ni 15 godina!? Alić je ćerku prodao kako bi stupila u vanbračnu zajednicu sa Mehmedovim sinom Ismetom Bosakom (19).

Upravo se Ismet tereti za obljubu deteta mlađeg od 15 godina, jer je nakon "kupovine" maloletnicu odveo na područje Visokog, gde je s njom imao seksualne odnose.

- Za osumnjičene M. B. i A. A. postoji sumnja da su od 21. decembra 2018. do 12. januara 2019. godine na području Doboja izvršili krivično delo trgovina decom, dok se lice I. B. sumnjiči da je 10. januara 2019. godine na području Visokog izvršio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od 15 godina - rekla je portparol MUP RS Mirna Miljanović.

PLANIRAJU SVADBU, A KRIJU SE U BEOGRADU?! Marija (14) istrčala iz kuće, ušla u taksi i provela noć sa starijim bratom Darkom?! Otac i baka otkrili šokantne detalje drame!

Izvor blizak istrazi pojašnjava da je Alija Alić, bez pristanka ćerke, sa Mehmedom Bosakom pregovarao oko njene prodaje i stupanja u vanbračnu zajednicu. Pregovori nisu tekli glatko i čak su se i cenkali. Alić je prvo za svoju kćerku tražio 2.000 KM, ali je na kraju pristao da je proda za 1.000 KM, koliko mu je Mehmed nudio. Zanimljivo je i da su kupoprodaju pravdali romskom tradicijom.

Indira Bajramović, predsednica Udruženja žena Romkinja "Bolja budućnost" iz Tuzle, kaže da apsolutno podržava istražne organe u procesuiranju takvih slučajeva, navodeći da je to klasično krivično delo i običan trafiking.

ZATVOR DO 10 GODINA

Prema Krivičnom zakoniku RS, ukoliko se dokaže krivica Aliji Aliću i Mehmedu Bosaku, za trgovinu detetom preti im kazna od najmanje osam, odnosno pet godina zatvora. S druge strane, Ismetu Bosaku za obljubu deteta preti kazna od 2 do 10 godina robije.

- Podržavam takve akcije policije i zahvalna sam MUP-u RS što se uhvatio ukoštac s tim. To svakako treba zakonski kazniti, da ti osumnjičeni posluže kao primer ostalima. Nažalost, takvi slučajevi se u BiH i dalje dešavaju, ali to nije romska tradicija i protiv toga se treba boriti svim snagama. Najgore je to što je "mladoženja" punoletan, a ona dete i jasno je da je to krivično delo - rekla je Bajramovićeva.

"SVI SU ŽIVOTNO UGROŽENI" Prve fotografije sa mesta stravičnog udesa, kombi probao da obiđe prikolicu, lekari se trkaju s vremenom da SPASU LJUDE! (FOTO)

Ona smatra da u konkretnom slučaju o svemu treba obavestiti nadležni Centar za socijalni rad, i pozvati sve institucije, kao i majku devojčice da se uključe u rešavanje slučaja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi