Blažo Đukanović
E-STOCK
Blažo Đukanović

E-STOCK

Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK

 

* Blažo Đukanović se ženi 21. septembra na Svetom Stefanu

* Mladi Milov naslednik u dugodišnjoj stabilnoj vezi, a fotografije sa budućom suprugom nijedan medij nije objavio!

* Povezivali ga sa popularnom srpskom pevačicom, Milicom Pavlović 

Najpoznatiji crnogorski đetić je svakako Blažo Đukanović, sin lidera Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića. Mlađi Đukanović je sa samo 18 godina postao vlasnik poslovnog prostora od oko 450 metara kvadratnih u popularnoj podgoričkog Vektri. Prema zvaničnim podacima, Blažo je imovinu dobio na poklon od strica Aca Đukanovića.

Me­seč­no je od za­ku­pa tog prostora u 2008. i 2009. go­di­ni do­bi­jao 11.000 eura, što je ob­ja­vlje­no u imo­vin­skom kar­to­nu nje­go­vog oca, ali pošto Blažo više ne živi sa svojim roditeljima, Đukanović nije u obavezi više da prijavljuje imovinu sina.

Pre­ma ra­ni­jim po­da­ci­ma ko­ji su bi­li do­stup­ni u Cen­tral­nom re­gi­stru pri­vred­nih su­bje­ka­ta, Đu­ka­no­vić je vla­snik dvie fir­me – BB So­lar i BB Hi­dro.

Blažo Đukanović

E-STOCK

Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK

 

Ne samo da je Milo Đukanović svome sinu potpisao koncesiju, već je Vlada Crne Gore potpisala da svaki kilovat iz hidroelektrane Blaža Đukanovića papreno plate građani Crne Gore.

Milo pravi svadbu o kojoj će pričati ceo region! Ovo je spisak zvanica

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 08.09.2019. 12:13 - 08.09.2019. 12:55 Sve spremno! Milo Đukanović , Foto: AP Risto Bozovic Blažo Đukanović, sin predsednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, zakazao je venčanje 21. septembra u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Više izvora potvrdilo je "Vijestima" da Đukanovići pripremaju gala venčanje svom sinu jedincu.

 

Međutim, za razliku od BB hirdo koja se još uvek nije kreditno zaduživala, druga njegova firma BB solar se već godinama zadužuje kod Prve banke njegovog strica.

Blažo Đukanović

E-STOCK

Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK

 

Blažo svoj privatni život ne eksponira previše, pa je javnost bila iznenađena fotografijama koje su pre dve godine osvanule u srpskim tabloidima, a na kojima je Milov naslednik u društvu folk pevačice Milice Pavlović.

Pročitajte još:

 

Nagađalo se da li je mladi Crnogorac pao na šarm "seksi sinjorite", ali se niko ovim povodom nije oglašavao.

Mlađi Đukanović ipak se ne nalazi često u tabloidima, a poznato je i da je u dugogodišnjoj stabilnoj vezi. Njegovu buduću suprugu krije kao zmija noge po ugledu na oca, koji takođe ne voli previše da eksponira svoju lepšu polovinu. Buduća supruga mladog  Đukanovića nije poznata javnosti, a sudeći po retkim fotografijama na kojoj se pojavljuje, u pitanju je dama sa stilom na čije elegantne odevne kombinacije mogu da se ugledaju mnoge žene. 

Milica Pavlović i Blažo Đukanović

Alo!

Milica Pavlović i Blažo Đukanović, Foto: Alo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

DIJAGNOZA

08.09.2019 18:56

AKO JE OVA GORE CRNKA MLADA ONDA SE VIDI DA CE JE VARATI OD PRVOG DANA

Cale

12.09.2019 23:57

A vidji ovu Milovu...jel ovo obula vunene čarape?