Branko Marković
facebook.com
Branko Marković

facebook.com

Branko Marković, Foto: facebook.com

 

* Branko Marković iz Danilovgrada mrtav pijan napravio užas

* Napao devojku sa invaliditetom

* Uhapšen je ubrzo

 

Majka i kćerka napadnute su ispred ulaza kuće u kojoj stanuju u Danilovgradu.

“Moj suprug izašao je iz kuće da doda kolegi alat, a momak koji je sedeo na terasi lokala pored kuće počeo je da mu dobacuje i urliče. Ušao je u kuću, ja sam izašla da uzmem nešto iz auta i pitala "što se derete kumim vas bogom". Momak za kog smo kasnije saznali ko je, rekao mi je "nabijem te na k***c, je**m ti majku". Dok sam pitala kome, gađao me čašom”, rekla je M. M.

Ona je dodala da je njena kćerka, koja je srčani bolesnik sa 20 odsto invaliditeta, istrčala iz kuće i vikala "tata eno je ubiše", a onda Markoviću rekla: “Nemoj da mi biješ majku”.

PROČITAJTE JOŠ:

Marković se tada ostrvio na nju, kazala je M. M.

"Udario je šakom u glavu, počeo da je vuče i srušio je. Povikala sam "ubiste mi dete" i tražila radnici telefon da zove policiju. Pritrčao je Marko Mićić koji je sedeo sa ovim momkom, podigao je i krenuo da je nosi u kuću. Kako sam i dalje vikala, on me pitao - "šta ti radim ženo?" i stvarno on nije ništa, samo je pomagao", kazala je ona.

Danilovgrađanka ističe da je pozvala policiju, ali da su joj službenici Uprave policije koji su se javili na 122 rekli da mora poći u stanicu policije.

- Odvezli smo dete u Hitnu, oni su zvali policiju koja je odmah došla, ispričali smo im šta je bilo i po uputu lekara otišli u Urgentni blok u Podgoricu. Tamo su je snimali, konstatovali povrede, zadržali oko sat na posmatranju i pustili kući. Tada smo pošli u OB Danilovgrad da damo izjave. Nismo znali ko je, a policija nam je rekla da je Mićić izjavio da ne zna ko je momak koji je sedeo sa njim i koji nas je napao - priča M. M.