MLADENU SE ISTOG DANA RODILA ĆERKA I POGINUO SIN "Bio sam najsrećniji čovek, držao na rukama četvrto dete, a onda sam video mrtvog jedinca na putu..."

Bio sam najsretniji čovek na svetu jer sam na rukama držao četvrto dete koje mi se rodilo, a četiri sata kasnije stajao sam na putu i gledao mrtvog sina jedinca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, plačući kaže Mladen Sever (41).

Stjepan Sever
Stjepan Sever, Foto: Facebook printscreen

Mladen se tresao od bola u Kuštanima na državnom putu DC-28 Križevci - Bjelovar, gde mu je u sredu poginuo sin Stjepan (20). Mladić je stradao na kilometar od kuće, kad se motociklom zakucao u kamion koji je prelazio put.

"Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na asfaltu, a delovi motocikla su se razleteli okolo. Hitna pomoć, koja je stigla, konstatovala je da je mladić preminuo. Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je slomljen od bola", kaže stanar ulice u kojoj je mladić nastradao.

Očajni otac pitao se kroz suze šta je to skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja ćerkice i smrt najstarijeg deteta. Za bratom su plakale su i njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tešili neutešnog oca rekli su kako je vest o tragediji stigla i do majke Mirele, kojoj je pozlilo, pa su lekari u zagrebačkom porodilištu morali da joj daju sredstvo za smirenje.

Skrhan od bola, otac je rekao da je Stjepan nedavno kupio motocikl i da se tog dana vraćao od devojke kako bi se pridružio ocu u poslu. Proizvodili su ugalj i ogrevno drvo. Stradao je 700 metara od kućnog praga. Nije stigao da sa sestrama i ocem podeli radost rođenja prinove.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi