Katica, majka, deca
Facebook printscreen
Katica, majka, deca

Facebook printscreen

Katica Rodjak, majka, deca, Foto: Facebook printscreen

Dvoje dece je van životne opasnosti, dok su dve devojčice u teškom stanju. Sedmogodišnja curica je najteže povređena, uz brojne povrede glave i grudnog koša. Stanje joj se pogoršava.

Pročitajte još:

Katica Rođak, majka nesrećne dece i supruga Josipa Rođaka, koji se sam predao policiji, stajala je uz krevet teško povređene ćerke dok je razgovarala s novinarima Indexa.

- Dvoje dece su ok, a dvoje kritično. Jedna će morati za Zagreb, a druga na operaciju oka. Sad sam u bolnici, kod dece sam - rekla je.

Preporučujemo i ovo:

U početku nije htela da otkrije koji je tačno bio okidač suprugovog užasnog čina.

- Preporučiću vam da razgovarate s mojim suprugom, nek vam on to kaže. Samo ću vam to reći - rekla je potresena žena.

Ipak, ispričala je šta se jutros dogodilo na Pagu.

- Bila sam tamo kad je bacao decu. On me probudio u 5:56, pre 6 sati. Pitao me da li spavam. Ja sam na to rekla da ne spavam. Onda sam se okrenula prema njemu, a kasnije sam se okrenula prema detetu - započela je Katica Rođak.

- Ja nisam shvatila da mi je odneo decu. Nisam shvatila dok mi nije odneo stariju ćerku, onu što joj je unakazio oko. Kad sam videla da je nosi, mislila sam da je nosi u dnevni boravak. A odneo ju je dole na beton - rekla je uznemirena majka.

Josip Rođak

screenshoot/Facebook

Josip Rođak, Foto: screenshoot/Facebook

- I onda sam otrčala dole. Bila sam u gaćama, bosa. Videla sam dete u lokvi krvi - rekla je Katica Rođak.

- Sused je zvao hitnu i policiju. Ne znam gde je sad muž. Ne želim čuti za njega, ne zanima me. Ne znam šta se događa s njim - ispričala je Katica Rođak za Index.

DEVOJČICI SE STANJE POGORŠAVA

Ministar zdravlja Milan Kujundžić izjavio je da će lekarski konzilijun zadarske bolnice uskoro odlučiti da li treba sedmogodišnju devojčicu prebaciti na lečenje u neku od zagrebačkih bolnica.

Stavljena je na mehaničko disanje, a stanje joj se zakomplikovalo oko 14 sati.

 

Komentari (1)

GRGUR NINSKI

28.02.2019 19:26

krvoloci bili i ostali