Zgrazio čoveka u Banjaluci
Alo.rs
Zgrazio čoveka u Banjaluci, Foto: Alo.rs

Jednog vremešnog gospodina u Banjaluci, nedavno je udario automobil na pešačkom prelazu, od siline udarca ga zbacio na haubu, a onda je usled kočenja vozila nesrećni čovek odleteo nekoliko metara i pao na put.

Scena je bila jeziva, nalik onim u akcionim filmovima, ali je čovek preživeo, prošao je sa telesnim povredama. To je sve iznenadilo, budući da je, po svedočenju prisutnih, a što se može videti i na snimku zabeleženom telefonom do kog je došla redakcija Alo.rs, sve upućivalo na fatalan ishod.

Zbog strašnog prizora, žene i devojke koje su se zadelile na trotoaru sa obe strane puta, vrištale su i drhtale od straha. Nisu smele ni da gledaju sklupčanog čoveka na asfatlu, strepeći od onog najgoreg. Banjalučanin je, srećom, odmah ustao, vozač je izašao iz kola i policija je ubrzo došla na uviđaj.

Po rečima očevidaca ove nesreće, krivac je bio vozač, jer nije zakočio na pešačkom prelazu, a i vozio je neprilagođenom brzinom.

Na trotoaru je ostao ceger za kopovinu koji je pešaku tokom udara automobila odleteo iz ruke. Pričalo se da je čovek krenuo u prodavnicu da kupi projino brašno i kiselo mleko, da mu žena spremi večeru, ali je umesto za trpezom završio u bolnici.

Pročitajte: