Mandić razotkrio prevaru: Narod je izigran! Evo ko pravi vladu u Crnoj Gori! Neću im to dozvoliti!

Sad se sve zna.

Andrija Mandić
Andrija Mandić , Foto: printscreen

Kao neko ko je Zdravka Krivokapića postavio na mesto nosioca liste koalicije Za budućnost Crne Gore i ko je vodio i upravljao izbornom kampanjom koalicije, neću dozvoliti da crnogorski tajkuni ukradu narodnu volju i sastavljaju Vladu Crne Gore.

Ovo što rade Miško Perović i grupa okupljena oko drugotajkunske porodice je neprihvatljivo za svakog čestitog čoveka.

Demokratski front stoji zajedno sa svojim narodom i nikada neće pristati da nam budućnost određuju oni koji su milione i milione evra pokupili u zajedničkim poslovima sa porodicom Mila Đukanovića. To je nedavno priznao lično Miško Perović, kada je u javnom nastupu “legalizovao” deset miliona Aca Đukanovića, koje je brat Mila Đukanovića zgrabio u privatizaciji banke kojom je upravljala porodica Perović.

Primera radi, Srbija je krenula napred kada su tajkuni i pojedini činovnici ambasada prestali da sastavljaju njenu Vladu. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, uspEo je da oslobodi tu zemlju štetnog uticaja od tajkuna koji su je pljačkali, a korumpiranim činovnicama raznih ambasada stavio do znanja da je Srbija nezavisna država. Rukovođen tim iskustvom želim još jednom da im poručim da ovu narodnu slobodu nijesmo osvojili da bi je predali u ruke tajkunske ološi i druge bagre koja je umislila da narodu može ukrasti san i veru u bolju budućnost, prirodan osećaj za poštovanje pravde i izvesniju ekonomsku sigurnost.

 Svoj toj tajkunskoj ološi mogu još jednom da poručiM da im Demokratski front stoji na biljezi i nećemo im bez velike borbe i konačne naše pobede dozvoliti da naš narod lažu, pljačkaju i kradu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kako jes
  26/10/2020 - 12:27
  Neka se Mandic ne obraca u ime naroda CG, molim i hvala
 • Korisnik: Surdilovic
  25/10/2020 - 02:14
  Mandic bi trebalo da se uclani u SNS.
 • Korisnik: mare
  25/10/2020 - 01:01
  Bravo Mandicu-pod Hitno da ga Smenite...to je već i Vučić osjetio ko je on-kad je rekao da će prvo otic u Nemačku!!Bravo-i samo napred
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi