POBEGAO IZ RESTORANA U SPLITU, ALI JE ZABORAVIO TELEFON Bahati Francuz je dobio lekciju od konobara koju će pamtiti do kraja života (VIDEO)

Grupa turista iz Francuske napravila je pravi nered u jednom splitskom kafiću, kada su odlučili da pobegnu i ne plate račun, ali su zatim utvrdili kako je devojka koja je bila sa njima u društvu zaboravila telefon unutar objekta.

tuča
tuča, Foto: PrintscreenYoutube

Kako je uređaj bio na punjenju kod konobara, morali su da se vrate, a tom prilikom, nakon kraće rasprave, usledio je i fizički obračun, prenosi Dalmatinski portal.

- Pobegli su, ali su zaboravili mobilni. Kad su se vratili konobar ga je držao u ruci. Francuz je nasrtao, a naš kolega je izbegavao sukob. Nije hteo da se tuče, ali ovaj je navaljivao. I onda su otišli ispred lokala i potukli se. Francuz je bio bahat i dobio je što je zaslužio - prokomentarisao je jedan od konobara u razgovoru za lokalne medije.

Sve se dogodilo oko 11 sati, oba aktera su privedena, ali je francuski državljanin pre odlaska u policijsku stanicu odveden u bolnicu gde mu je ukazana pomoć jer je u sukobu izvukao deblji kraj.

Povezane vesti

 • Korisnik: Brana
  08/08/2020 - 15:42
  Konobar je inače iz Čacka,dosao da radi preko leta...
 • Korisnik: Ilke
  08/08/2020 - 15:40
  i treba!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi