skup u Podgorici
Ilustracija
skup u Podgorici

Ilustracija

skup u Podgorici, Foto: Ilustracija

Na Cetinju je nastala i ova fotografija koja simbolizuje montenegrinsko-hrvatsko bratstvo.

Ista je poslata na adresu proustaški nastrojenog hrvatskog novinara Velimira Bujaneca, koji uređuje i vodi emisiju „Bujica“ na Z1 televiziji, a koji je uredio u skladu sa ličnim svetonazorom.
Podsetimo, Bujanec već neko vreme u svojim egzotičnim emisijama komentariše prilike u Crnoj Gori.

Tako je, početkom ove godine, ugostio i prvog čoveka NVO „CPC“ Miraša Dedeića, sa kojim je, u društvu deklarisanog ustaše i generala HOS-a Anta Prkačina, saborskog zastupnika i bivšeg ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića, pretresao aktuelne društveno-političke teme, sa akcentom o postojanju velikosrpske hegemonije i agresije.

U svom poslednjem istupu, Bujanec je pružio svesrdnu podršku današnjem „patriotskom skupu“.

Velimir Bujanec

IN4S

Velimir Bujanec, Foto: IN4S

Podsetimo, reč je o neonacisti koji je 2014. godine osuđen da je kokainom plaćao usluge prostitutki, nakon čega se nagodio s tužiteljstvom priznajući da je „drogom morao kupovati ljubav“.

Ipak, samo godinu dana nakon presude, bio je pozvan u VIP loži na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović, koja je, upravo u Bujančevoj emisiji, objavila svoju kandidaturu za predsednicu RH.

Miraš i prijatelji

IN4S

Miraš i prijatelji, Foto: IN4S

Prema našim informacijama, danas će u Podgorici prisustvovati i određen broj hrvatskih državljana, što umnogome govori o karakteru današnjeg anticrnogorskog sabora.

PROČITAJTE JOŠ: