Miljan Đukić
Printscreen

 

Miljan Đukić

Printscreen

Miljan Đukić, Foto: Printscreen

Bjelopoljac Miljan Đukić kaže da godinama unazad trpi torturu crnogorske policije, zbog toga što je Srbin, pravoslavni vernik i opozicionar.

- Braćo i sestre, rode srpski, zovem se Miljan Đukić, Srbin sam iz Bijelog Polja. Živim u porobljenoj Crnoj Gori koju je okupirao krvavi DPS režim. Te sluge NATO guše i ugnjetavaju svakog časnog Srbina Crnogorca koji voli Crnu Goru naših dedova koji su svi bili Srbi - kaže u svojoj ispovesti Miljan Đukić.

On naglašava da je pripadnik, odnosno član srpskog sokolskog društva "Miloš Obilić" i član Nove srpke demokratije.

- U mojoj kući se nalazi srpski klub. Krvavi režim Mila Đukanovića godinama progoni mene i moju porodicu. Hapse me, pretresaju kuću, iživljavaju se nad mojom djecom, ali ne damo se. Znam da sloboda skupo košta - kaže Đukić.

Na pitanje, koji je razlog režimske torture nad njim i članovima njegove porodice, Đukić navodi:

- Smetaju im moje učešće u litijama, moje milo srpstvo. Srećan sam što sam Srbin iz Crne Gore, volim Srbiju i sve srpske zemlje.

- U Crnoj Gori je mnogo teško za srpski narod. Hapse nam vladike, sveštenike. Hoće da izmisle neku drugu naciju, ali nećemo dati. Moraće da prođu preko naših leševa - kaže Đukić.

On je naglasio da je policija juče bez ikakvog obrazloženja upala u njegovu porodičnu kuću, stavila mu lisice na ruke i odvela ga u CB Bijelo Polje.

- Što se mog slučaja tiče, svo zlo koje dolazi prema meni je od Zorana Lazovića. Te ljudske kukavice uhapsili su me juče samo što sam stavio pesmu na mom profilu o Danku Gogiću, komandiru bjelopoljske policije koji je sa Eminom Hodžićem na planini Bjelasici, cepao i skrnavio zastavu Srbije. Trobojku koja je bila istaknuta na tabli, pri čemu su ih meštani snimili. Gogić im je psovao majku srpsku i pretio. To skrnavljenje moje zastave me je pogodilo u srce, napisao sam pesmu i zbog toga sam uhapšen. Odmah su mi stavili lisice na ruke, a sve po nalogu Zorana Lazovića. Državna bezbednost (DB) mi preti da će da me ubiju. Mogu me ubiti - ne mogu me pokoriti. Nikada neću izdati svoj narod. Zoran Lazović, ta kukavica i da me ubije, ima braće Srba koja bi me osvetila - priča Đukić.

Na kraju Đukić je poručio:

- Živela Njegoševa Crna Gora i Srbija. Živele srpske zemlje. Ne damo svetinje! Amin.

Podsetimo, Đukić je juče prilikom privođenja imao poruku za Mila Đukanovića, a snimak njegovog hapšenja postao je senzacija na društvenim mrežama, ne samo u regionu već i u svetu.