Milo Đukanović
EPA, Ilustracija
Milo Đukanović

EPA, Ilustracija

Milo Đukanović, Foto: EPA, Ilustracija

Kako saznajemo, policija će blokirati ulaz u Glavni grad zbog večerašnjih autolitija koje su izraz protesta protiv usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Budući da su najavljene autolitije iz različitih pravaca do Podgorice, na putu iz Zete, kod skretanja za aerodrom policija zaustavlja sve automobile, pretresa i legitimiše putnike.

Da li biste letovali u Crnoj Gori?

 

Kod Zadružnog u Donjoj Gorici nalazi se pet interventnih vozila i dve patrole, dok se u Medunu nalaze dve interventne jedinice i jedan inspektorski mercedes, javlja nam izvor iz Podgorice.

Blokirani Kuči

Danas su u poseti Kučima bili predstavnici narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“, nosilac liste Zdravko Krivokapić, kao i legitimni gradonačelnik Budve, Marko Bato Carević. Oni su još uvek u tom mestu. Kako na javlja izvor i Kuča, policija će blokirati put za pola sata – najvjerovatnije do sutra. Na pitanje zašto – pripadnici policije su odgovorili da ne znaju, piše IN4S.

Kako nam javljaju, policija je zaustavila autolitiju iz Nikšića ka Podgorici i blokirala put na Budošu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

branka met

23.08.2020 17:38

Kako knjaz ne shvata da policijska represija nije rešenje. Zapravo, svaka represija je znak krajnje nemoći. Šta više, toliki strah od onoga što ti narod poručuje znači da nemaš argumente i da gubiš.

Realno

23.08.2020 18:49

Zar ne vidite kako su Srbi prošli u svim krajevima nekadašnje Jugoslavije, zbog svoje arogancije? Zašto ovo radite? Zar mora da ide iseljavanje i iz Crne Gore? Zar mora Crna Gora da spadne sa 630.000 na 450.000 stanovnika?

Trig

23.08.2020 19:02

@Realno - Samo ti sanjaj

Branka Met

23.08.2020 22:30

@Realno - Šta je arogantno u tome da braniš svoj identitet koji nikome do skoro nije smetao? Nego, knjaz bi po sistemu "zavadi pa vladaj" igrao, ovoga puta, na strani ustaša i šiptara. Isto tako devedesetih je bio uz Miloševićeve skute. Ako kojom nevoljom ostane i posle ovih izbora na vlasti ko zna sa kim će mutiti ne bi li ostao još koji dan na vlasti da ušićari još koji miliončić. To govori o nečojstvu i nekarakteru.