Arkan i Milo
Ilustracija
Arkan i Milo

Ilustracija

Arkan i Milo, Foto: Ilustracija

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana, govorio je o Milu Đukanoviću:

"Od svih političara koje sam lično upoznao, najveće razočarenje mi je Milo Đukanović.

Evo i zašto:

Reći ću vam jednu šokantnu anegdotu koju nikome nisam rekao 22 godine.

1998. kada je Milo pobedio na izborima u Crnoj Gori, situacija je baš bila napeta. Bile su dve struje u pitanju, (Momir je bio druga), i bilo je šuškanja da nas DB, sa novim načelnikom Radetom Markovićem, hoće da smakne Mila.

Vojin Ražnatović

Printscreen Facebook

Vojin Ražnatović, Foto: Printscreen Facebook

Otac ga je moj mnogo cenio, uvek je govorio da je Milo pravi srpski patriota jer je isto znao koliko se Milo zalagao za naš narod preko Drine. Čak je i verovao je da je on pravi lider za sve nas Srbe unutar i van granica Srbije i Crne Gore. (A Nije ni tajna da smo letovali na Kraljičinoj plaži sa Milom in njegovom porodicom više puta). Al ajde. 

Sećam se te davne 1998 kada nam je Milo došao u kuću. Nama je otac naredio da napustimo prostoriju jer je morao da priča sa njim u četiri oka. Kada je Milo otišao posle dva sata, nikada neću zaboraviti mog oca, koji nam je ponosno izjavio: Naravno da ćemo ga zaštititi. On je naš Srbin iz Crne Gore. Kao i mi.

Da li je došao kraj vladavine Mila Đukanovića?

 

Eh sad, 23 godine kasnije, još uvek sam u šoku da je taj čovek postao najveći Srbomrzac na Balkanu. Taj isti čovek koji se kleo u sprstvo. Taj isti čovek koji bez milosti i trunke srama otima naše crkve, ognjišta, identitet i koji silno pokušava da promeni istoriju naše časne Crne Gore. Naše Srpske Sparte. 

Sad me razumete kada kažem da je najveće razočarenje meni Milo Đukanović."

PROČITAJTE JOŠ: