Knežević poručio Đukanoviću: Kad dođem u Crnu Goru, jedan od nas dvojice mora u zatvor!

Knežević je pobednicima izbora koji još nisu postigli dogovor o formiranju crnogorske vlade poručio da volja naroda mora da se ispoštuje.

Milo i Duško
Milo i Duško , Foto: privatna arhiva

Predsednika „Atlas grupe“ Duško Knežević najavio je povratak u Crnu Goru ističući da bi crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću bilo najbolje da napusti zemlju i da posle svega što je uradio nije moguće da dalje ostane na vlasti. „Ja kad dođem jedan od nas mora ići u zatvor“.

Knežević je iznoseći brojne optužbe na račun Đukanovića rekao da je narod Crne Gore shvatio da je taj režim korumpiran i da je odlučio da prekine njegovu vladavinu, te da bi mu bilo najbolje da sedne u avion i napusti zemlju.

Da li će Milo završiti u zatvoru?

Ukupan broj glasova: 88

  • Hoće sigurno: 41% (36)
  • Ne, ne verujem: 51% (45)
  • Ne znam: 8% (7)

„Realno rešenje je da napusti Crnu Goru jer svako njegovo ostajanje u je jako rizično za njega i njegovu familiju zbog onoga što su napravili crnogorskom narodu. Najbolje da se pokupi i sedne u avion i ode na destinaciju koja će mu omogućiti da ne bude izručen Crnoj Gori“, rekao je Knežević.

On je istakao da neće stati sa obračunom sa Đukanovićem dok Đukanović ne ode u zatvor i da su njegovi advokati dali predlog da se ispitaju kriminalne radnje Đukanovića.

"Mislim da je nemoguće da Đukanović ostane na vlasti. Ja kad dođem jedan od nas mora ići u zatvor", naglasio je Knežević.

Dodao je da on „nema čega da se stidi i da nema problem da se pojavi pred bilo kojim sudom“.

Knežević je pobednicima izbora koji još nisu postigli dogovor o formiranju crnogorske vlade poručio da volja naroda mora da se ispoštuje.

„Milo će sigurno pokušati da sačuva svoje bogatstvo i familiju, političari koji su dobili većinu moraju da budu odgovorni, jer narod nema vremena da čeka da se njihove svađe i dogovori razvlače, jer je zemlja ostavljena u haosu“, naveo je Knežević.

On od nove vlasti očekuje da sprovede reformu pravosuđa koja će omogućiti proces protiv Đukanovića.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi