Korupcija, makedonija
printscren youtube
Korupcija, makedonija

printscren youtube

Korupcija, makedonija, Foto: printscren youtube

* Zoran Zaev umešan u skandal

* Laris Gaiser

* Snimak korupcije

Povodom skandala u kome glavnu ulogu igra i premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, njegov savetnik Zoran Bašanović i pevač Boki 13 počeli su da se oglašavaju i evropski funkcioneri kad je tužilac Katica Janeva pokrenula postupak pred Evropskom unijom zbog korupcije.

Posle objave optužujućeg snima na italijanskom portalu La Verita usledio je niz reakcija evropskih funkcionera.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Među njima je bio i slovenački geopolitičar i pravnik Laris Gaiser koji je objavio na portalu La Verita prvi deo priče o tome kako EU podržava režim u Makedoniji koji reketrira sopstvene građane i u koji je upleten sam vrh makedonske politike.

Laris Gaser, korpucija

printscren Facebook

Laris Gaser, korpucija, Foto: printscren Facebook

 

" Na LaVeriti danas prvi deo moje priče koji dokazuje kako je Evropska unija, nakon što je podržala promenu režima u Makedoniji u cilju ograničavanja njenog suvereniteta, zagovarala osnivanje Specijalnog tužilaštva (sudija Katica Janeva), koje od početka ometano... Mafijaški sistem koji radi pod direktnom kontrolom samog vrha politike! Od onih političara koje žele EU i Soros. Makedonija ima veliki problem na putu ka EU ... sama EU! Mogerini, Junker i saradnici krivi su za ponižavanje cele nacije i za otvoreno podržavanje svega što je protiv normalne vladavine zakona, pravilo koje uvek tako glasno pretenduje Brisel! U sledećih nekoliko dana objavit ćemo šokantne dokumente za koje se iskreno nadam da će pomoći Makedoniji da pronađe svoj put do demokratije!

Podsetimo, Zoran Zaev, socijaldemokrata na vlasti od juna 2017. godine, optužen je da je primio mito od oko 160.000 evra od lokalnog poslovnog čoveka kako bi kupio građevinsko zemljište u Strumici, gradu u kojem je bio gradonačelnik.

ZAEV RUSKIM KOMIČARIMA OTKRIO TAJNI PLAN ZA KOSOVO Balkan postaje TEMPIRANA BOMBA - Rusi stoje iza svega, obavestili smo Merkelovu i Amere: Sprečite Vučića po svaku cenu!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

 

Komentari (1)

Despot

08.08.2019 21:16

Dobro jutro! Pa eu radi isto na celom balkanu, računajući i srbiju.