Dritan se klanja Albancima, zbog njegove čestitke više nikada neće glasati za njega!

Alo./vijesti/J.N. | vesti 2021-02-17 14:20:16 2021-02-17 14:20:16

Potpredsednil Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je 17. februar, Dan nezavisnosti Kosova, poručujući da se raduje saradnji koja će doneti dobrobit građanima dve države.

EPA

„Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo“, naveo je Abazović u čestitki. On je kazao da Kosovo ovaj praznik dočekuje u teškim uslovima izazvanim pandemijom virusa Covid-19, i poželeo da se u što skorijem periodu uspešno izbore sa tom pošasti.

Abazović je istakao da je uveren u to da je pandemija dodatno zbližila i podsetila na suštinske vrednosti koje treba baštiniti. „Ceneći prijateljske i komšijske odnose naše dve države, radujemo se saradnji koja će doneti dobrobit građanima Crne Gore i Republike Kosovo“, naveo je Abazović.

On je građanima Kosova čestitao uspešno održane parlamentarne izbore 14. februara, koji su, kako je naveo, bili primer demokratije i slobodno izražene volje građana. „Primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačnih pozdrava“, zaključio je Abazović u čestitki.

BONUS VIDEO:

Expand player
Pogledajte više