Zukorlić sedeo u kafiću u centru grada, a kada su građani videli šta drži u ruci ZANEMELI SU OD ŠOKA!

J. Đ. | vesti 2018-09-14 16:31:08 2018-09-14 16:31:08

Svako ko se juče u toku dana našao u centru Novog Pazara imao je priliku da vidi nesvakidašnji prizor - muftiju Muamera Zukorlića, lidera SPP-a, koji sedi u kafiću i u ruci drži golubicu.

Alo / Nenad Vujanović

Golubica je, kako pričaju očevici, iznenada ušetala u kafić, zaobišla bar pet stolova i sklonište od jakog sunca pronašla baš kod Zukorlića. On, koji je poznat kao veliki ljubitelj životinja, obradovao se tome, te je uzeo ovu pticu u ruku, milujući je.

Ceo ovaj simpatičan događaj mobilnim telefonom zabeležio je čitalac „Alo!“ iz Novog Pazara, koji nam je i poslao sliku. Pozvali smo potom Zukorlića, a on je za „Alo!“ u svom stilu kazao da je jasno da je ptica prepoznala dobroćudnost.

- I eto, ispostavilo se da sa golubom, simbolom mira polako započinjem kampanju za Bošnjačko nacionalno veće - kazao nam je on kroz osmeh.

Da životinje vole Zukorlića, poznato je i odranije, budući da je i prošle godine, dok je sedeo u bašti jednog kafića, iznenada dobio neočekivano društvo. Tada se na njegov sto popela mačka, koju je on dočekao s oduševljenjem i osmehom.

Nedavno je izjavio i da kao strastveni jahač planira da kupi minimum dva konja. 

Expand player
Pogledajte više