Zorana: Mrkonjiću, iza tebe su ostale njive!

D. Zlojutro | vesti 2016-07-28 20:51:34 2016-07-28 20:51:34

Taman kada su svi pomislili da su se strasti na relaciji Srpska napredna stranka - Socijalistička partija Srbije stišale i da će te dve partije “kao brat i sestra” formirati Vladu Srbije, funkcioneri naprednjaka i socijalista ponovo su ušli u klinč. Ovoga puta “zaratili su” Milutin Mrkonjić i Zorana Mihajlović.

G. Srdanov

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, Milutin Mrkonjić, u intervjuu za nedeljnik “NIN” je na pitanje da li u stručnoj vladi ima mesta za aktuelnu ministarku saobraćaja i građevine Zoranu Mihajlović odgovorio “da nju ne poznaje”.

- Ne poznajem gospođu, ne bih komentarisao. Jednostavno ne znam, pitajte me za nekoga koga znam - rekao je Mrkonjić i istako da su prema njegovom mišljenju najbolji premijeri u Srbiji bili Mirko Marijanović i Ivica Dačić.

Počasnom predsedniku SPS-a ekspresno je odgovorila aktuelna potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, koja za “Alo!” kaže da “iza nje stoji rad i uspesi, a iza Milutina Mrkonjića baš ništa”.

- Ne znam zaista da li Mrkonjića uopšte treba komentarisati. Iza mene su ne samo diplome i stručnost već i rezultati koje je moje ministarstvo postiglo, a iza njega je put Ub-Lajkovac iz njive u njivu - rekla je Mihajlovićeva za naš list.

Ona je ponovila da u Srbiji sada treba da bude prioritet formiranje Vlade koja će zemlju voditi napred i sprovesti neophodne reforme do kraja. 

Expand player
Pogledajte više