Zorana Mihajlović se svuda pojavljuje u čudnom izdanju! Svi gledaju u njenu glavu (FOTO)

D. R. | vesti 2020-02-12 22:08:55 2020-02-12 22:08:55

Ovih dana je jedan detalj u njenoj kosi, crna mašna, otkrio da poznata političarka ima i nov modni uzor.

Tanjug

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, svojim izgledom i papreno skupim stajlingom mesecima je glavna tema u medijima u Srbiji.

Ovih dana je jedan detalj u njenoj kosi, crna mašna, otkrio da poznata političarka ima i nov modni uzor, a to je niko drugi do Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža i buduća engleska kraljica.

Naime, ministarku Mihajlović je poslednjih nedelja gotovo nemoguće videti na nekom javnom događaju a da svoju kosu nije ukrasila crnom mašnom, koja i te kako dolazi do izražaja na njenoj plavoj kosi.

Čini se da joj se taj stil toliko dopao, da ne namerava brzo da ga menja.

Mihajlovićevu ne možemo nazvati trendseterkom jer poprilično kasni za svetskim trendovima, a Kejt Midlton je mašnu furala još pre nekoliko godina.

Doduše, nije samo mašna u kosi ono što spaja stil naše ministarke i buduće engleske kraljice. Mihajlovićevu, baš poput Kejt, često možemo videti u klasičnim salonkama, čija je štikla visoka taman toliko da bude elegantna, ali i udobna za sate i sate obavljanja dužnosti.

Mihajlovićeva i Kejt imaju još jedan modni komad koji vole da prošetaju, a to je torbica sa ručkom. Tako je Mihajlovićeva pre dve godine na prijemu povodom američkog Dana nezavisnosti privukla pažnju skupocenom torbom koju je nosila u rukama. Reč je modelu „lilith“ modne marke „Guči“ koji krasi zanimljiva drška od bambusa i detalj u vidu zmije, a cena torbe je iznosila oko 3.000 dolara. 

Kopirala i Melaniju Tramp!

Kejt Midlton nije prva dama sa svetske scene koju kopira Zorana Mihajlović. Naime, mediji su pre nekoliko godina pisali da je ministarka saobraćaja kopirala Melaniju Tramp, prvu damu SAD! Trampova je na inauguraciji svog supruga Donalda nosila svetloplave rukavice, pa i naša ministarka sada redovno šeta taj ultramoderni asesoar.

 

Expand player
Pogledajte više