Žestoko se zakačili Krasić i Đukanović!

D. R. | vesti 2017-08-09 16:15:55 2017-08-09 16:15:55

Krasić birače SNS-a nazvao mazohistima!

Dejan Briza

Poslanik Srpske radikalne stranke Zorana Krasić žestoko je opleo po glasačima Srpske napredne stranke nazvavši ih mazohistima koji mrze decu i unuke.

S druge strane, poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović tvrdi da je Krasić kroz svoje primitivne dosetke navikao da vređa svoje političke protivnike.

Poslanik radikala se raspisao na na društvenoj mreži Tviter ne štedevši uvrede za birače svojih političkih protivnika.

- Birači SNS-a su dokazani mazohisti koji mrze i decu i unuke. Za 20 evra na dan izbora godinama se odriču 10% plate i penzije i uživaju u tome - napisao je Krasić.

S druge strane, poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović je, komentarišući pisanije Zorana Krasića, istakao da poslanik radikala nikada nije razumeo šta je to politika i kako se vodi država.

- Građani, apsolutno, nisu mazohisti već trezveni ljudi koji dobro razumeju šta je politika što Krasić nikada nije razumeo. A bili bi pravi mazohisti kada bi slušali njegove besmislene dugačke govore za koje on jedini na ovom svetu smatra da su duhoviti - kazao je poslanik SNS-a za “Alo!” i dodao da Krasić nikada nije razumeo kako se vodi država.

- On je navikao da kroz primitivne dosetke i vređanje svojih političkih protivnika pokušava da igra na kartu onog najprimitivnijeg - zaključio je Đukanović.

Expand player
Pogledajte više