Žene Srbije USTALE PROTIV TRIFUNOVIĆA! Brutalno odgovorile na gnusne uvrede propalog glumca i dokazale da u našoj zemlji nema mesta netrpeljivosti!

E.A. | vesti 2019-01-22 19:50:48 2019-01-22 19:50:48

Sergej Trifunović, jedan od lidera Saveza za Srbiju, Đilasov kandidat za izbore, brutalno je izvređao novinarku "Srpskog telegrafa", Ivanu Žigić, koju je nazvao ku*vom!

Alo!/Vladimir Marković

Nakon što ju je izvređao putem privatnih poruka, celu prepisku je objavio i na svom Tviter profilu i pri tome otkrio njen broj mobilnog telefona. Novinarka je zatim tražila da skloni njen broj, na šta je on bahato odgovorio da "joj ne smeta što je zove ku*va".

Pročitajte još:

Osude glumčevih mizogenih stavova pljuštale su sa svih strana, a najglasniji je bio upravo ženski pol, koji Trifunović bez srama napada.

Tako je članica Predsedništva SNS i predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda, Irena Vujović, najoštrije osudila primitivno vređanje žena.

Preporučujemo i ovo:

"Novinarka Srpskog telegrafa je samo jedna u nizu žena koja je pretrpela najodvratnije uvrede od predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza, samo zato što je profesionalno obavljala svoju dužnost, pokušavajući da čuje i drugu stranu", rekla je Vujović.

U zaštitu novinarke Srpskog Telegrafa koju je glumac Sergej Trifunović nazvao k*rvom i odbranu svih žena kojima predstavnici opozicije u Srbiji prete nasiljem i silovanjem, stala je i doktorka Nada Macura.

"Sramota treba da bude sve predstavnike opozicije koji žene nazivaju skarednim imenima! Takav rečnik je nedopustiv za sve ljude, a posebno one s javne scene i politike. Predstavnici opozicije koriste najružnije reči za žene u našem drutšvu, pozivaju na nasilje i silovanje, a zaboravljaju da kući imaju majke, sestre, žene, ćerke i sigurno im ne bi bilo prijatno kada bi bilo ko njih nazvao takvim pogrdnim rečima", rekla je Nada Macura i dodala:

I modna kreatorka i urednica časopisa "Bazar" reagovala je na skandalozne izjave Trifunovića.

Povodom novog napada Trifunovića na žene oglasila se i voditeljka Nina Mudrinić.

"Kao neko ko je poslednjih godina radio na projektu TV rečnik rodne ravnopravnosti, smatrala sam da smo, kao društvo, došli do tačke kada se uzajamno razumemo svi, žene i muškarci, ovi i oni...

Žene su vekovima bile drugo, odbačene, mučenice i stradalnice...više to nije moguće, nema toliko jake reči, koja može da ih ubije.

Politički poeni se dobijaju sa ženama, a ne protiv njih!", rekla je Nina Mudrinić.

Koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević ocenjuje da su uvrede koje je Sergej Trifunović uputio novinarki „Srpskog telegrafa“, koju je između ostalog nazvao i k*rvom, potpuno skandalozne i zabrinjavajuće.

I Andrea Arsovic, reprezentativka u streljaštvu, osudila je gnusne uvrede glumca.

"Najoštrije osuđujem bilo kakav oblik napada na žene. Žao mi je da čujem koliko naše sugrađanke trpe razna maltretiranja od pojedinaca, od psihickog, fizickog, verbalnog ponižavanja, vređanja i omalovažavanja", rekla je Arsović.

Ni novinarka TV Pink Dajana Paunović nije ostala nema na prostačko ponašanje Trifunovića.

Podsetimo, Sergej Trifunović je takođe brutalno napao direktorku Studija B Ivanu Vučićević, koju je nazvao "fuks*m".

 

Expand player
Pogledajte više