Zelenović uzvraća paljbu đilasovcima: To su laži i podmetačine!

Zelenović je i sam već dovoljno kompromitavan i narod ga zna kao "zlu paru", a očigledno je da međusobna netrpeljivost u opoziciji bukti već odavno, a svaki kandidat koji bi mogao da ugrozi lidersku ulogu Dragana Đilasa odmah biva meta medija koji rade za njega.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Doskorašnji gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović optužio je portal Direktno koji otvoreno radi za političku opciju Dragan Đilasa da zlonamerno spinuje.

Zelenović je demantovao informacije da će biti kandidat za gradonačelnika Beograda koje je taj portal objavio, nazivajući ih lažima i podmetačinama.

Podsetimo, đilasovski portal u tekstu pokušava na posprdan način da piše o Zelenoviću kako bi ga kompromitovali kao kandidata, bojeći se da bi njegova kanddatura mogla da nanese štetu Draganu Đilasu.

"Nebojša Zelenović je idealan građanski kandidat za gradonačelnika i to ni manje ni više nego glavnog grada u kome za svojih 40 i nešto godina nikada nije ni živeo.", naovdi se u tekstu Direktno.

Iako je Zelenović i sam već dovoljno kompromitavan i narod ga zna kao "zlu paru", očigledno je da međusobna netrpeljivost u opoziciji bukti već odavno, a svaki kandidat koji bi mogao da ugrozi lidersku ulogu Dragana Đilasa odmah biva meta medija koji rade za njega.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi