Nebojša Zelenović
Printscreen/Youtube
Nebojša Zelenović

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

On je nedavno rekao da "neko ovom narodu mora da kaže da Kosovo više nije de fakto niti de jure u našim rukama" i da je u ovom trenutku "jedina politička mudrost na koji način sa elementima dostojanstva napustiti Kosovo".

Povodom toga se oglasio na Tviteru Nebojša Zelenović.

- Podržavam predlog predsednika SANU Vladimira Kostića za početak ozbiljne i delotvorne debate o KiM. Zahtev da Kostić ode sa čela Akademije jeste, u suštini, poziv da pobegnemo od stvarnosti i da se prepustimo sudbini, na koju nećemo uticati - napisao je Zelenović na Tviteru.

Tvit

Printscreen/ Twitter

Tvit, Foto: Printscreen/ Twitter

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (2)

Branka

20.01.2021 09:44

Zadivljujuće kako za izjave koje su u direktnoj suprotnosti sa Ustavom Srbije,posebno s preambulom, ne postoji ni najmanji vid sankcija. Ustav se poštuje manje od štampe s trafike.

branka met

20.01.2021 11:10

Ma, sedi i... samo sedi. Nemoj, molim te, da misliš, jer ako slučajno i misliš, svi znamo da je glupo. Kostić o KiM može da govori ili kao privatno lice - tada može da lupeta što mu drago ili kao predsednik SANU - onda mora da pazi što priča, jer nisu svi akademici žuti autošovinisti. Osim toga, predsednik SANU pored svih drugih karakteristika, a na prvom mestu mora biti rodoljub. O tome nekom drugom prilikom.