PRED SVETSKIM LIDERIMA IZGOVORIO BEZ PARDONA! Zbog reči predsednika Francuske Ana Brnabić je CRVENELA i CRVENELA!

Predsednik Francuske je u kontekstu napora za savladavanje izazova sa kojima se evropske zemlje suočavaju posebno pomenuo srpsku premijerku.

Ana Brnabić, Emanuel Makron
Ana Brnabić, Emanuel Makron, Foto: Vlada Srbije

U Ženevi je u toku Međunarodna konferencija rada, a učesnici skupa, svetski lideri, među kojima i premijerka Ana Brnabić, imali su priliku da čuju izlaganje nemačke kancelarke Angele Merkel i francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Međutim, posebna čast pripala je upravo našoj predsednici vlade koju je Makron u svom govoru posebno pomenuo! Predsednik je pohvalio pred svima, pa je Ani čak bilo pomalo neprijatno jer je izdvojena iz mase.

 

Makron je, govoreći o izazovima sa kojima se suočavaju evropske zemlje, ukazao na trendove koji vode ka "rascepkavanju" zakona o radu i naglasio da je potreban efikasan zakon o radu. On je upozorio da se u Evropi ponovo poljavljuju problemi kojih godinama nije bilo.

Ana Brnabić, Emanuel Makron
Ana Brnabić, Emanuel Makron, Foto: Vlada Srbije

SRJ NIJE KAPITULIRALA POTPISIVANJEM KUMANOVSKOG SPORAZUMA Generali vojske i policije otkrivaju tajne rata '99: Što nam traže da priznamo Kosovo, ako se OVO ne važi?

Predsednik Francuske je u kontekstu napora za savladavanje izazova sa kojima se evropske zemlje suočavaju posebno pomenuo srpsku premijerku.

U razgovoru sa srpskim medijima Brnabić, na pitanje koliko joj to znaći, kaže:

 

"Znači mi. Velika pažnja posvećena je govoru Makrona. Drago mi je što je mene i Srbiju prepoznao kao jednog od partnera i kao zemlju koja takođe prolazi kroz značajne reforme i njihove izazove, sa kojima se suočavaju i zemlje kakva je Francuska."

Ana Brnabić, Emanuel Makron
Ana Brnabić, Emanuel Makron, Foto: Vlada Srbije

Prenosimo vam delić Makronovog govora:

- Već sam ranije rekao - brojni šefovi država i vlada su uključeni u pregovore u okviru Evrospke Unije. Na primer, odajem počast koleginici premijerki Srbije. Postoji dezagregacija socijalnog zakona i postoje problemi koji nisu postojali pre nekoliko godina u Evropi i sada se pojavljuju. Iz tog razloga mi moramo raditi na zakonu o radu - rekao je Makron.

DAČIĆ IZNEO DRAMATIČNO SAOPŠTENJE Albanci kreću u rat, postavljaju bombe na Kosovu!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Pero
  11/06/2019 - 21:24
  Očigledno je da mu niko nije preveo naš Zakon o radu.
 • Korisnik: mihajlo
  11/06/2019 - 19:45
  Postaće Srbija brzo zemlja gde se može bolje živeti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi