ČEDA SE TOPIO OD NEPRIJATNOSTI ZBOG DELA OPOZICIJE Zbog onoga što su tražili od Makrona, Jovanovića je stid i sramota! Sve su nas PONIZILI svojim pismom!

Lider LDP-a kritikovao je način ophođenja dela opozicije prema francuskom predsedniku.

Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović, Foto: Tanjug

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović oštro je reagovao na pismo koje su predstavnici dela opozicije poslali predsedniku Francuske Emanuelu Makronu, sa zahtevom da razgovaraju sa njim.

Kako je napisao Jovanović, na svom Fejsbuk profilu, "mi nismo ni pomislili da u svojoj zemlji tražimo od našeg gosta predsednika Francuske Emanuela Makrona da nas primi na razgovor".

 

- Uobičajeno je da, kada za tim postoji potreba, da susret zatraže ambasade zemalja čiji predstavnici dolaze u Srbiju. Žao mi je što se večeras, zbog ovakve nekulture, svi pristojni, dostojanstveni građani Srbije osećaju poniženo - napisao je lider LDP-a.

Objava
Objava, Foto: Printscreen

Podsećamo, Makron je izjavio danas da se tokom posete Beogradu neće sastati sa predstavnicima srpske opozije, jer je inicijativa prekasno stigla, ali da postoji stalni dijalog sa Ambasadom Francuske u Srbiji.

- Političke snage pa i opozicija imaju stalni dijalog sa ambasadom. Svi su bili prisutni na proslavi (Dana pada Bastilje). Jutros je stiglo pismo, ja nisam mogao da prihvatim, program je bio gotov - rekao je Makron na pitanje novinara zašto nije bilo sastanka sa opozicijom.

UPRILIČENA SVEČANA VEČERA ZA MAKRONA Pogledajte šta je sve bilo na MENIJU i ko je od javnih ličnosti bio prisutan

MOMENAT KOJI JE KAMERA NA TRENUTAK SNIMILA! Makron krenuo da se lupa o grudi i priča srpski, a onda mu Vučić REKAO NEŠTO ŠTO JUČE NIKO NIJE ČUO! (FOTO)

AMERIČKI MEDIJI HITNO OBAVEŠTAVAJU! Vrhovni komandant NATO pakta KRENUO U SRBIJU!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi