VUČIĆ OTKRIO SVE O ALBANSKOM LOBIRANJU Zbog njih je Tači sedeo u Parizu iza Putina! Oni su krivi!

Neko je debelo platio Tačijevo mesto u Parizu, a to pre svega rade njihovi iseljenici, posebno iz Njujorka - izjavio je Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: PrintskrinPink

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da je ono što se desilo u Parizu na obeležavnaju Dana primirija, kada je Hašim Tači smešten da sedi iza Vladimira Putina, "neko debelo platio, a to pre svega rade njihovi iseljenici, posebno iz Njujorka".

 

- Po kom to protokolu, objasnite mi. To je moglo ili uz novac, lobiste, a Srbi da potroše i jedan dolar vešali bi na Terazijama. Ja vam kažem da je sve to za novac završavano i u Parizu i u Vašingtonu - objasnio je on.

Kako je objasnio, postoji i druga opcija, da je neko toliko "ostrašćeni navijač" Prištine pa da Tačija stavi na takvo mesto i kaže "to je naše mezimče".

- Ovde imamo kombinaciju - manji uticaj činjnice da im je Amerika sve, i mama i tata i da ih guraju na sve načine i ogroman novac koji njihovo iseljenici plaćanju, pre svega iz Njujorka i Švajcarske, severa Italije. Podržava ih novac. Zamislite Tači, čuveni borac za ljudska prava da sedi pored Merkelove, najjača država pored nečeg što nije ni prineti državi - izjavio je predsednik.

 

On je ukazao da je Tači na sahrani Džordža Buša sedeo između Merkelove i Trampa, te ocenio da je to kao i ono i Parizu plaćeno novcem.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: visnja
  07/12/2018 - 09:14
  Ipak novac cini cuda.
 • Korisnik: Jova
  07/12/2018 - 08:58
  Albanski krimosi.
 • Korisnik: Mila
  07/12/2018 - 07:55
  Pa nije sam uspeo da se postavi tu.
 • Korisnik: Petar
  07/12/2018 - 07:34
  Prljav novac završio kod pokvarenih ljudi za isto tako zle namere protiv Srbije ali mi ćemo uspeti bez obzira na sve nedaće.
 • Korisnik: Tanja
  07/12/2018 - 07:25
  Pa da Zapad nema koristi od Abanaca i da ne placaju od svog prljavog novca nebi imali nigad mesto , tu gde ih stavljaju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi