Zbog njih je Tači sedeo u Parizu iza Putina! Oni su krivi!

Alo.rs - K.B. | vesti 2018-12-06 11:35:55 2018-12-06 11:35:55

Neko je debelo platio Tačijevo mesto u Parizu, a to pre svega rade njihovi iseljenici, posebno iz Njujorka - izjavio je Aleksandar Vučić

Alo!/Ana Paunković

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Po kom to protokolu, objasnite mi. To je moglo ili uz novac, lobiste, a Srbi da potroše i jedan dolar vešali bi na Terazijama. Ja vam kažem da je sve to za novac završavano i u Parizu i u Vašingtonu - objasnio je on.

Kako je objasnio, postoji i druga opcija, da je neko toliko "ostrašćeni navijač" Prištine pa da Tačija stavi na takvo mesto i kaže "to je naše mezimče".

- Ovde imamo kombinaciju - manji uticaj činjnice da im je Amerika sve, i mama i tata i da ih guraju na sve načine i ogroman novac koji njihovo iseljenici plaćanju, pre svega iz Njujorka i Švajcarske, severa Italije. Podržava ih novac. Zamislite Tači, čuveni borac za ljudska prava da sedi pored Merkelove, najjača država pored nečeg što nije ni prineti državi - izjavio je predsednik.

 

On je ukazao da je Tači na sahrani Džordža Buša sedeo između Merkelove i Trampa, te ocenio da je to kao i ono i Parizu plaćeno novcem.

Expand player
Pogledajte više