Ivanka Tramp i Ivica Dačić
Privatna arhiva
Ivanka Tramp i Ivica Dačić

Privatna arhiva

Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Privatna arhiva

* Posle Ivanke Tramp i Amal Kluni Dačić se susreo i sa Marijom Zaharovom

* Zaharova je za ovu priliku obukla plavu haljinu sa cvetnim dezenom i moderne cipele na štiklu koje su svakako privlačile pažnju

* Dačić je uz fotografiju napisao "Uvek je lepo u lepom društvu"

Ministar spoljnjih poslova Srbije Ivica Dačić prilikom svog boravka na 74. zasedanju Generalne skupštine UN susreo se sa velikim brojem ličnosti. 

Dačić sa lepoticom svetskog glasa! Zavela je najvećeg neženju Holivuda, ali u Njujorku pozira sa srpskim šefom diplomatije (FOTO)

AUTOR: D. R./ B. P. DATUM I VREME: 25.09.2019. 16:12 - 25.09.2019. 16:17 Ministar spoljnih poslova učestvovao na skupu posvećenom slobodi medija Ivica Dačić i Amal Kluni, Foto: Privatna arhiva Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovao je na skupu u organizaciji Velike Britanije posvećenom slobodi medija koji se održava na marginama generalne debate 74.

Posebno su bili zapaženi Dačićevi susreti sa svetskim lepoticama. Odjeknula su dva susreta sa ćerkom predsednika Trampa, Ivankom. Druga lepotica sa kojom se Dačić susreo bila je specijalna izaslanica UN za slobodu medija Amal Kluni, inače supruga holivudskog glumca Džordža Klunija.

Ivica Dačić, Marija Zaharova, Njujork

Ministarstvo spoljnih poslova, T

Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Treća lepotica sa kojom je Dačić imao susret je čuvena portparolka Ministarstva spoljnih poslova Ruske federacije Marija Zaharova, inače miljenicom ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova, koja je u javnosti poznata i kao "Putinova ratnica".

Zaharova je za ovu priliku obukla plavu haljinu sa cvetnim dezenom i moderne cipele na štiklu koje su svakako privlačile pažnju.

Njih dvoje slikali su se i rukovali ispred zgrade Generalne skupštine UN. Dačić je prilikom susreta na zvaničnom Tviter nalogu Ministarstva spoljnjih poslova Srbije napisao:

Ivanka Tramp pokazala Dačiću bradavice, Ivica se samo smeškao. Minut nakon toga uspeo da je nabedi da ode korak dalje! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 25.09.2019. 11:25 Fotografija Dačića i Ivanke nastala je nakon generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na skupu na najvišem nivou na temu "Globalni poziv za zaštitu verskih sloboda", koji se održava u organizaciji SAD.

"Uvek je lepo u lepom društvu! Ministar #Dačić sa Marija #Zakharova"

Ivica Dačić, Marija Zaharova, Njujork

Printscreen Twitter

Ivica Dačić, Marija Zaharova, Njujork, Foto: Printscreen Twitter

Inače, ovo nije bio njihov prvi susret. 

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, čuvena portparolka koja vodi medijski rat sa administracijom SAD i NATO paktom i oštro komentariše svetska zbivanja i uplitanje Vašingtona u unutrašnje stvari drugih zemalja, posetila je prošle godine Guču, kada joj je priređen svečani doček i uručeno zvanje počasnog gosta "Guče".

BONUS VIDEO: Skiper imitira Sašu Matića na Tari