Zbog Barbarine fotografije koju je objavio Sergej Trifunović SRAMOTA NAS JE U NJEGOVO IME! (FOTO)

Alo.rs | vesti 2018-12-11 15:31:26 2018-12-11 15:31:26

Novinarka koju su razapeli Đilasovi puleni.

Printscreen

 

Devojka je izveštavala sa protesta i radila svoj posao, ali Đilasovcima se nisu svidele Barbarine procene sa skupa u njihovoj režiji "Stop krvavim košuljama".

Krenule su da se ređaju brutalne uvrede i prozivke na račun njenog fizičkog izgleda i oblačenja, društvene mreže su se usijale od komentara sledbenika Dragana Đilasa, a Sergej Trifunović zaigrao je ulogu svog života preuzevši rolu ženomrsca sa seksističkim monologom.

Pročitajte još:

 

Drušvenim mrežama krenula je da se širi Barbarina fotografija na kojoj liže limenku soka, uz obevazan komentar u stilu "kamenjarka klasična", "kur*a na više nivoa he he he" i tome slični pokušaji duhovitosti.

I to nam stiže od istih onih koji su se juče, ali i ranije, kako stalno ističu, na ulicama borili za pristojnu Srbiju i protiv poplave primitivizma i ugnjetavanja.

- Dobro palaca s limenkom - samo je jedan u moru komentara jednog takvog čoveka, a zbog takve izjave i fotografije kojom se poslužio u političke svrhe trebalo bi da se zapita kako njemu kao jednoj javnoj ličnosti ovo služi na čast.

 

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više