Mario Spasić
Privatna arhiva
Mario Spasić

Privatna arhiva

Mario Spasić, Foto: Privatna arhiva

Cilj je građanski rat, da udari Srbin na Srbina i da iz krvi, kao đavolji Feniks iz pepela, na vlast dođu ova trojica i nastave tamo gde ih je narod već jednom sprečio da budu. Svi već vidimo da su nezadovoljni građani, zapravo, prevareni. Kada je protest počeo, njega je vodio Trifunović. Dakle, narod je prevaren da je to protest koji predvodi „kulturna elita Srbije“. Trajalo je tako neko vreme, gde su se smenjivali glumci, akademici sumnjivih titula, građani koji su imali problema u svakodnevnom životu. I sve je bilo sjajno. Nema političara, glumci na čelu protesta. Na pitanja Đilasu, Obradoviću i Jeremiću da li su oni organizatori protesta, to su zdušno negirali i zgražavali se nad takvim pitanjima. Kada je narod počeo da uviđa da je neka prevara u pitanju i da ih ova trojica zapravo tretiraju kao „životinje sa belim krznom“, onda su se sa čela protesta povukli glumci i na njegovo čelo stavili su crvenokosu studentkinju koja je zapravo trebalo da emituje poruku da su mladi na čelu protesta. I to je trajalo neko vreme, politički predstavnici studenata, omladina partija, počela je da buni studente, međutim, studenti su prokljuvili da se radi o nameštaljci i takvi protesti nisu uspeli.

Pročitajte još:

Kada je i ova prevara propala, onda su građani prevareni da se okupe ispred RTS-a, kao navodno da skandiraju, međutim, hvala bogu da je Obradović bio nestrpljiv i pokazao pravo lice - da je upravo on vođa protesta! Koristeći se psihologijom mase, upada na državnu televiziju, poziva nezadovoljne građane, ali i to mu propada. Cilj je bio da pronađe studio iz kojeg se emituje program i da se, kao u najgorem afričkom vojnom puču, direktno obrati gledaocima. Mućak! A kao glavni zahtevi su (zamislite): slobodni mediji i slobodni izbori. Slobodni mediji su po njima oni mediji koji kritikuju sve što vlast uradi, a slobodni izbori su izbori na kojima bi oni, računskim metodama ili pritiscima iz međunarodne moći, a ne uz brojanje listića - pobedili. Pa kako da pobede na izborima na kojima birači za njih ne bi glasali?

Boško Obradović

Tanjug

Boško Obradović , Foto: Tanjug

Dok većina šetača nije shvatila da je Obradović vođa, a da su Đilas i Jeremić od pokradenih para i od para iz stranih ambasada zapravo finansijeri protesta, opkolili su Predsedništvo misleći da izabrani predsednik države neće moći da izađe. Naravno, gde su bili CCN i BBC u live prenosu - tu se očekivao prevrat. I to je propalo. Pa su onda namerili da zauzmu državni parlament i da tamo štrajkuju, da nateraju narodne poslanike koji bi da rade da ih iznose i da to bude tema, ali je i to propalo. Sve rade samo da bi izazvali građanski rat, da udari Srbin na Srbina kako bi jedni ostvarili svoj cilj da dođu na vlast i pokradu ovo malo muke koje država, penzioneri i sav narod uspevaju da sačuvaju, a kako bi i ovi drugi, inostrani špijunski elementi, ostvarili svoj cilj - da se napokon svrgne izabrani predsednik sa ogromnom podrškom birača kako bi oni nastavili vršljanje po Srbiji, kako bi dnevni red za sednicu Vlade bio na recenziji u ambasadama i kako bi se politička moć Srba, u sopstvenoj državi, svela na kolonizaciju. Sve već viđeno. Tu su i navodne NVO koje velike novce dobijaju preko inostranih projekata. Sve se radi kako bismo mi izginuli između sebe.

Zapamtite: OVOG PUTA SRBI NEĆE UDARITI NA SRBE! DOSTA STE NAS OKRETALI PROTIV NAS SAMIH! Gotovo je!

Komentari (8)

Nemanja

14.04.2019 20:50

Pokusavaju nasilnici iz SzS-a da uzburkaju strasti narodu ,ali nece uspteti tek tako da dovedu u sumnju poverenju u predsednika Vucica.

mita

14.04.2019 20:58

Opozicija hoće silom da dođe na vlast! Narod Srbije im neće to dozvoliti!

Anita

14.04.2019 21:00

Crna trojka zeli da izazove haos, nerede! Zeljni su krvi, jer su ya to odbro placeni od Srbomrzaca koji ih placaju. No, zaboravili su jednu cinjenicu. Suvise su Srbi pametan narod za njihove igranke. Zato su juce Llignjoslav, Sundjer Bob i Bosko otisli na smetliste politicke istorije!

sasa

14.04.2019 21:07

Ovo je nasilno otimanje vlasti i dovođenje političkih šarlatana, kako bi nesmetano pljačkali Srbiju. Mislim da ovog puta neće proći, narod je svoju lekciju naučio petog oktobra.

mimi

14.04.2019 21:21

suvise su oni mali i jadni da bi nas zavadili,a narod je lepo procitao sve odavno i djilas i boska i jeremiju

Minja

14.04.2019 21:37

Nadam se zdravom razumu srpskog naroda koji se nece medjusobno svadjati zbog punjenja dzepova ljudi koji bi nasilno na vlast.

Nk

14.04.2019 21:37

Opozicija bi htela rat nista dobro od nje ne moze da se ocekuje

sad

14.04.2019 22:30

opozoicija je pukla to je jasno