SRPSKA LIGA TRAŽI DA NEKO REAGUJE Zaustaviti javni linč nad porodicom Vučić!

Srpska liga (SL) osuđuje progon porodica političkih protivnika, bilo da se radi o članovima porodica političara iz vladajućih ili opozicionih partija, kao što je, trenutno, slučaj sa javnim linčom nad Andrejom Vučićem, bratom predsednika Srbije, koga nedeljnik NIN neosnovano optužuje, sudi i presuđuje.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

A pre svega neosnovano kriminalizuje i crta mu metu na leđa kako bi pripremila javnost za buduće napade na Andreja Vučićem zbog čega se pre svega ova negativna kampanja i vodi. Ostaje nam da žalimo što se nedeljnik NIN pretvorio u žuto tabloidno lokatorsko glasilo - kaže Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

Đurđev ističe da napadi na decu, suprugu i, posebno, premijerovog brata imaju za cilj da unesu nemir i strah u predsednikovu porodicu, ali i da uplaše predsednika lično. Političari koji to rade nemaju jasnu političku ponudu za građane i ne žele da kritikuju vlast u segmentima u kojima vlast zaista greši, već zloupotrebljavaju privatni život političara, kako bi ih vređali i omalovažavali na ličnoj osnovi. Mediji koji to rade imaju jasan cilj a to je eliminacija Andreja Vučića iz Srbije - dodaje Aleksandar Đurđev.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi