LAZANSKI RAZOTKRIO BANDU Zašto je Kosovo oteto i Srbija bombardovana? Klark i Olbrajt RAZVILI BIZNIS i sprovodili PODMUKLE PLANOVE

Oštar na jeziku i krajnje pravedan

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen: Youtube

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski govorio je o dešavanjima iz 90-tih godina naročito, na Kosovu i Metohiji.

 

 

- Madlen Olbrajt i Vesli Klark su se uključili u biznis. Klark je imao biznis sa automobilskim tablicama na Kosovu, a Medlen Olbrajt se uključila u telefoniju. Svi su oni našli svo0j materijalni interes. Kad vi pogledate otprilike zašto je došlo do agresije na Jugoslaviju 1999. godine i otimanja Kowsova, upravo je materijalni razlog. To nisu bili, kako oni kažu, ni ljudska prava, ni humanitarna katastrofa, već to što je Kosovo najpogodnije tle za biznis.

 

Upitan dokle će Srbija moći da se brani sama i da li je možda ulazak u NATO jedna od opcija za našu zemlju kako bi sačuvala bezbednost, Lazanski je odgovorio:

 

- Mi smo lepo rekli da imamo rezuluciju o vojnoj neutralnosti, kao što se pokazalo, pokazuje se i pokazaće se da možemo da opstanemo sasvim uspešno. U poslednjih nekoliko godina napravljen je revolucionarni skok u jačanju vojske. Tehničko opremanje, tehnološki skok, izvozimo municiju u Rusiju, kalibar 155. Reći će neko zašto? Kako? Evo reći ću vam... Osnovni kalibar u toj domeni kod njih je 852 milimetara, oni nisu imali kalibar 155i svakako im je jeftinije da kupuju od nas, a neke od porudžbina preprodaju dalje - objasnio je Lazanski.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi