"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju, Aleksiću, misli o tome": Đukanović obelodanio istinu

Mora je reagovati

Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

"Sa velikom radošću objavljujem ovu sramnu izjavu političara u pokušaju, Miroslava Aleksića. Da, to je onaj isti što tvrdi da advokati ako brane nekog na sudu da su deo kriminalnog miljea! Zamislite, greh advokata je ako radi svoj posao.

No, Aleksić je nastavio dalje da se upetljava u nešto u šta su ga drugi upetljali i sada ne zna kako da iz čitave priče izađe sa minimalnom štetom. Upotrebljen je kao megafon jer je mislio da svoju političku karijeru gradi na lažima, ali za laži mora da se plati, a nisam siguran da će ga oni koji su ga naterali da im bude megafon biti spremni da za njega odreše kesu. Odbaciće ga kao krpu, jer više nije potreban.

Elem, Aleksić se plaši toga što smo predložili da u postupku koji se vodi pred sudom za organizovani kriminal oko afere "Jovanjica" on bude jedan od svedoka. Pošto se hvalio kako su mu podatke dali ljudi iz MUP-a i pošto je tvrdio da je zahvaljujući njemu ova "afera" započeta, valjda je najnormalnije da dođe na sud i da kaže ta svoja saznanja. Ipak, tada valja i da kaže kako je došao do toga što objavljuje, jer u suprotnom ispada lažov, a da ne govorimo o tome što će neko za davanje podataka iz istrage morati i da odgovara. Uzgred, sve što je iznosio bile su poluinformacije, odnosno namerno davani delovi određenih dokumenata, najčešće protivzakonito pribavljeni, sa kojima je on mahao misleći da ima nešto bitno. No, kako god, vreme je da istina izađe na videlo i da se vidi koje to kriminalne strukture unutar države uvezane sa pojedinim tajkunima koriste Aleksića kao svoj megafon da bi ombanjivao javnost.

Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju.

Aleksiću, misli o tome!", napisao je Vladimir Đukanović,  član Predsedništva SNS.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi