RAZOTKRIVENI UŽASNI PLANOVI! Zakazali protest na dan kada su fašisti okupirali Beograd!

Zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je jedan od lidera opozicije, "fašista" Boško Obradović, zakazao protest 13. aprila u Beogradu kako bi slavio dan kada su 1941. snage "njegovog idola", nacističkog vođe Adolfa Hitlera, u Drugom svetskom ratu okupirale Beograd.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

- Šta bi drugo fašista Obradović slavio nego dan kada je njegov idol Adolf Hitler preuzeo Beograd - rekao je Vesić na televiziji Hepi.

Član Predsedništva SNS-a ocenio je i da lideri opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) stalno pokušavaju da izazovu haos i ocenio da je to što su najavili da će blokirati njega i druge političare "čist fašizam".

Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas
Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Foto: Tanjug

- Imaju pravo da održe protest, da se bore za svoje političke ideje, da ubeđuju građane da su u pravu, ako građani glasaju za njih na izborima, formiraće vlast, na to imaju pravo i to nije sporno. Nemaju pravo da tuku ljude, napadaju žene, da rade to što rade, a posto se izbora plaše kao đavo od krsta, onda Obradović na dan kada su fašisti zauzeli Beograd zakazuje miting ne bi li tog dana uništio Beograd - rekao je Vesić.

Naveo je da lideri SzS misle da nasiljem mogu da dođu na vlast pošto to ne mogu da učine na izborima.

- To što oni rade liči na ono što su radili Hitlerovi jurišnici u Nemačkoj dvadesetih godina prošlog veka - rekao je Vesić.

Podsetio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta govorio da je uvek spreman da razgovara s građanima, ali ne s "lopovima i onima koji su opljačkali zemlju, a to su Boško Obradović, Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i ostali".

Povezane vesti

 • Korisnik: Veca
  28/03/2019 - 14:53
  Kao da zele da se istorija ponovi! Uzas!
 • Korisnik: kiki
  28/03/2019 - 13:32
  Ideologija Obradoviceve politika i jeste promocija nasilja.
 • Korisnik: Srbin
  28/03/2019 - 12:53
  Oni su fasisti,zato tada i zakazuju protest.
 • Korisnik: Maja
  28/03/2019 - 12:04
  Pa to i ide uz one koji predvode ove proteste.
 • Korisnik: Miki
  28/03/2019 - 11:49
  Šta drugo i očekivati od ovih iz saveza za krađu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi