Kosovo
printscreen
Kosovo

printscreen

Kosovo, Foto: printscreen

 

 

Srbiju je juče potresla vest o novoj odluci zemalja Kvinte kojom se otvoreno staje na stranu Albanaca sa Kosova i njihove lažne države.

Portal Alo.rs prenosi saopštenje pet zapadnih sila prenosimo u celosti:

"Vlade Francuske, Nemačke, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Država ujedinjene su u nameri da se postigne puna normalizacija u odnosima Beograda i Prištine kroz sveobuhvatni, politički održiv i pravno obavezujući sporazum koji će doprineti regionalnoj stabilnosti.

Status quo onemogućava napredak Kosova i Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji i jednostavno nije održiv. Nakon godina stagnacije došlo je vreme da se stavi tačka na sukobe iz 90-ih i da se kroz pregovore u duhu dobre volje postigne sporazum prihvatljiv obema stranama koji će obezbediti bezbednu i prosperitetnu budućnost za građane Kosova i Srbije.

Srpski ministar u vreloj akciji sa TRANSVESTITOM! Isplivao snimak, drže ga u šaci!

AUTOR: Srpski Telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 11:57 Strane službe imaju snimke jednog srpskog ministra u vrućoj akciji s transvestitom.

Stoga pozivamo Kosovo i Srbiju da što je brže moguće obnove dijalog pod okriljem EU i tražimo da se obe strane uzdrže od preduzimanja koraka koji onemogućavaju postizanje sporazuma koji je neophodan obema državama u cilju postizanja širih evroatlantskih integracija i svih pratećih pogodnosti.

Pročitajte još:

 

Spremni smo da kroz podršku visokom predstavniku EU povećamo našu ulogu u procesu ali to ne možemo učiniti sve dok obe strane ne pokažu spremnost na kompromis, uklone prepreke i nastave da razgovaraju. Za Kosovo to znači ukidanje taksi koje je nametnulo Srbiji. Za Srbiju to znači prekid kampanje za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova.

Americi se pridružile 4 DRŽAVE, izdali saopštenje kojim udaraju U SRCE SRBIJE! Skot kreće u napad!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 14.08.2019. 09:50 Skot se osilio! Kajl Skot, Foto: Tanjug/AP Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot poručio je da je došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz devedesetih godina i pozvao Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog.

Želimo da građani Kosova i Srbije uživaju plodove održivog mira i da imaju mogućnost da grade sopstvenu budućnost. Spremni smo da u tome pomognemo na svaki mogući način."

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju održao je tim povodom i konferenciju za štampu, istakavši da će Srbija nastaviti da brani sopstvene interese.

Bonus video: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

 

 

 

Komentari (2)

Milan

14.08.2019 18:06

Sve sami prijatelji Srbije. Na zapadu nista novo.

lule

14.08.2019 18:15

Neka traze sto hoce. Srbija je suverena drzava i sama donosi odluke. Ako vec nesto traze onda nek traze od Kosova da formira zajednicu srpskih opstina.