Dragan Đilas
Alo! Vladimir Marković
Dragan Đilas

Alo! Vladimir Marković

Dragan Đilas, Foto: Alo! Vladimir Marković

* Đilas uveo novu praksu

* Svako ko daje izjave medijima koji mu nisu po volji biva označen kao saradnik vlasti

* Članovi Đilasove stranke se već pobunili

Ta zabrana ne važi samo za funkcionere njegove stranke, zbog čega su ostali opozicionari besni, saznaje „Alo!” iz izvora bliskih opoziciji!

Zbog jezivog zločina uhapšena devojka (25)!

AUTOR: Novosti/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.09.2019. 20:09 - 26.09.2019. 21:05 Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je devojka "tipovala" žrtve. Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić M. B. (25) uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu. Ona se sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu koje se dogodilo 7.

 - Svako ko da izjavu ili intervju za dnevni list koji se Đilasu ne dopada biva prokazan i označen kao saradnik vlasti. To, naravno, važi i za gostovanje na televizijama koje mu nisu po volji. Zatim ga funkcioneri, ali i botovi Đilasove stranke vređaju na društvenim mrežama, što je oprobani scenario koji je poznat svima u opoziciji, te izbegavaju da se pojavljuju u tim medijima. Na meti napada su najčešće funkcioneri Demokratske stranke i Sergej Trifunović, lider PSG-a, na koga je Đilas posebno osetljiv jer ga se plaši - navode naši sagovornici i dodaju da ono što važi za ostatak opozicije ne važi za predstavnike Đilasove partije.

- Kada funkcioneri Stranke slobode i pravde gostuju u medijima, koje Đilas naziva režimskim, to je onda u redu i niko ih zbog toga ne napada. Ovakvo ponašanje sve više nervira ostale opozicionare, pošto su svesni da Đilas na ovaj način favorizuje svoje funkcionere da bi im gradio imidž jedinih pravih predstavnika opozicije - zaključuju naši sagovornici.

Đorđe Vukadinović

Alo/Marko Metlaš

Đorđe Vukadinović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Da su naša saznanja tačna, pokazuje i objava narodnog poslanika Đorđa Vukadinovića, koji se pobunio protiv ove prakse.

- Samo da utvrdimo gradivo. Kad, na primer, Marinika ili neko iz SZS-a gostuje na režimskim televizijama, to je super i važi kao popuštanje režima i probijanje medijske blokade. A ako budem gostovao ja (ili, recimo, Sergej) to će biti dokaz da sam se prodao i da služim Vučiću. I sve tako - napisao je on na Tviteru i požalio se da on nema plaćene botove i stranačke aktiviste koji bi ga u ovim situacijama branili.

Pročitajte još:

 

Maršićanin: Savez za Srbiju želi jednoumlje

Savetnik predsednika DSS-a Dragan Maršićanin izjavio je da stranke iz SZS-a, koje zagovaraju bojkot izbora, ne žele demokratizaciju, već im je cilj da „jednoumlje vlasti SNS-a zamene svojim jednoumljem”.

 Bonus video: Siniša Mali o povećanju plata i penzija